Магазин за парфюми - www.beautyzonebg.com Цена: 6500лв

iliapenchev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам разработен онлайн магазин за продажба на маркови парфюми и козметика.Изградени партньорства с най-големите вносители на маркова парфюмерия.
Цена: 6500лв
За контакти: 0890/595 228
 
От: www.beautyzonebg.com

Изглежда, че това не е шега ... така че да задам сериозен въпрос. Кое по-точно струва 6500 лв?
 
От: www.beautyzonebg.com

Цената е за сайта. Купувате го във вида, в който го виждате. Инвестиция за стока не е нужна, защото стоката се купува след като видите поръчката. Складът е в София, ще ви запозная с хората.
 
От: www.beautyzonebg.com

Късмет с продажбата. Ще Ви е нужен...

Ще си позволя мнение по темата. Самия сайт не е нищо особено и определено предложената цена дори не се доближава до реалната му стойност.

Изградени партньорства с най-големите вносители на маркова парфюмерия.

Цените в никакъв случай не могат да се асоциират с "изградени партньорства" и "най-големите вносители". Ясно е, че се "очаква" да бъдат оригинални продукти, но лично на мен цените не ми се струват атрактивни. В допълнение, бизнес взаимоотношения не се "продават".

Налична ли е статистика за приходите на сайта, да речем за последната година?
 
От: www.beautyzonebg.com

Приятелю, ако няма какво да правиш по-добре си намери някакво занимание, а не да се правиш на хитър. Ако искаш да ти го подаря, а може и пари да ти дам. Относно цените като се замисля няма къде да намериш по-ниски, тъй като се занимавам от 5 години с това и мисля, че разбирам една идея повече от теб. А за късмета искрено ти благодаря!
 
От: www.beautyzonebg.com

В пререкания нямам намерение да влизам. Исках единствено да получа някаква разумна обосновка за цената. Вече няма значение.

Относно цените, бих могъл лесно да опровергая твърдението Ви, че никъде няма по-ниски цени, но това е друга тема. И разбира се, говорим за оригинални продукти.

Успех още веднъж, и всичко добро.
 
От: www.beautyzonebg.com

Е АЗ САМ СИ КУПУ ВАЛ ПАРФУМИ ОТ ТОЯ САЙТ.МнОГО Е ДО БАР КААМ ТИ НЕМА ТАКАВ. ТОЧНО Е МОМЧЕТО ЦЕПИ МРАКА ТИ КААМ.ЧЕ ГО КУПИМ КААМ ТИ АРЕ ВЪРТИ
мАНИ ГИ ТИЯ МИШЛЕТА ТУКА АЗ СЕ ОПИ ТАХ ДА СИ ШИТНА МОЯ САЙТ ТУКА FACEBOOK.COM И КВО ДА ТИ КАЖА НЕСЕРИОЗНА РАБОТА.АМА ШО ИСКАШ 5 ЛЕВАААА ЗА КВО ЗА ТИ 5 ЛЕВААА КОЛКО ПАРА ПРАВИИШ Е ТАКИВА
 
От: Магазин за парфюми - www.beautyzonebg.com Цена: 6500лв

Ако на ден прави по 15 - 20 продажби и няма платена реклама в момента, сайта определено ще струва много пара, но да не прибързвам с изводите. Нека шефа даде малко инфо за посещения (само тези от гоогле) и продажби на ден за последните 3 месеца :)
 
От: Магазин за парфюми - www.beautyzonebg.com Цена: 6500лв

Би ли обосновал цената? Колко поръчки има на ден? Ясно че си дал 200 лева за сайта ама поне да ти бяха сложили последната версия на Joomla. Дизайна няма да коментирам:)
 

Горе