Малко въпроси относно рекламодатели

SoulReaver

Active Member
Здравейте, ще започна с някои уточнения, които искам да кажа преди да ми кажете, че започвам отново стари теми и т.н.
Става въпрос за PTC сайтовете, до голяма степен вече нещо старо и сигурно доказано, че с цъкане на реклами милионер не се става. Няма да предлагам сайтове или да ми ставате реферал и т.н. Нито пък искам да обсъждаме до колко доходен е този подход, защото темата отива директно в кофата :wink:
Чисто и просто от любопитсво се чудя каква сметка имат рекламодателите да пускат реклама в подобни сайтове? От къде те си намират рекламодатели? Къде ми е файдата аз примерно като човек, искащ да рекламира дадена услуга или продукт да рекламирам в даден такъв сайт, да си платя за реклама, която някой ще гледа за няколко секунди и след това ще премине на следващата?
Интересно ми е, надявам се да получа отговор. Предварително се извинявам, че започвам подобна тема, възможно е това да е отдавна коментирано, предварително се порових из форума и единственото което открих беше несъгласието на хората да се занимават с подобно нещо. Мерси предварително.
 
От: Малко въпроси относно рекламодатели

Ми има разни шарани дето рекламират
Естествено, че ефектът от подобна реклама е много мизерия, освен ако не си продаваш импресиите по-скъпо, отколкото плащаш на РТС сайт за 1 импресия. Тоест да ползваш РТС сайтовете за генериране на изкуствен трафик, от който да печелиш.
 

Горе