Малко нестандартно предложение, наемам човек

nedko

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте.
Предлагам възнаграждение (на ЛС за точната сума) за този, който успее да продаде дадено нещо, което аз не можах. Става на въпрос за продажбата на автомобил, но моята нямах време да развия моята стратегия за продажбата.
Ето каква е врътката - неограничен брой хора правят реклама на стоката, която продавам аз и този, който препрати към мен купувача взима една фиксирана сума, която съм уверен, че ще покрие разходите му.
Повече инфо по въпроса - моля на лично.
Няма ограничение на използваните методи за реклама - white had, black had, pink had :p, регистрация в онлайн катазоли, мобиле.бг, карс.бг и т.н.
Който има интерес - да се свърже на лично с мен и ще обсъдим точно от какво имам нужда, цена, адреси, спецификации на автомобила и всичко останало.

Моля нека модераторите ме уведомят ако съм нарушил някоя от точките в правилника в този форум.

Всичко хубаво.
 
Вероятно не си успял, защото си обявил нереално висока цена за автомобила си. В момента пазара на автомобили и недвижими имоти не е никак добре и се продава доста трудно. Просто преосмисли цената, на която продаваш и вероятно ще успееш и сам с една обява в mobile.bg. Също така, ако колата има някакви скрити дефекти, които не обявяваш предварително, а купувача открива сам на място при оглед (дори да са дребни), с това губиш доверието на потенциалния купувач, той започва да мисли, че колата има още куп проблеми, които не е успял да открие сам и се отказва от покупката. :)
Кажи тук в темата марка, модел, година, двигател и цена на която си я пуснал. Няма защо да го криеш това инфо. :)
 
От: Малко нестандартно предложение, наемам човек

Хмм. интересна концепция!
 
От: Малко нестандартно предложение, наемам човек

Айде ве SEO гъзарите продайте на човека "бричката" ( с извинение към собственика ама тая дума ми пасва на туй дет искам да кажа ). Фърлите малко труд, ама и пича да отбие малко от цената и да фърли некой леф за бюджет, че да се покрият разходите :D
 
От: Малко нестандартно предложение, наемам човек

Ако цената беше добра колата вече щеше да е продадена само от една обява в Мобиле-то. Нали не очкаваш че тук има хипнотизатори, които ще навият някой да я купи на неизгодна цена. SEO-то ще ти помогне за обявата да излиза на челни места в търсачките ама няма да може да ти я продаде ако сделката не е изгодна.
 

Горе