Малко повече инфо за епаспорт

HavVvoC

New Member
Я кажете малко повече за епаспорт сметката. С тази атм карта, която ми правят от ГБ мога ли да тегля от банкомати в България и г/д при каква комисионна. Изобщо, кажете нещо повечко за тази сметка :)
 
мене като ми дойде картата аз бях изхарчил вече парите и са няма продажби вече 3ти месец и още не съм я активирал атм картата :)
 
Ам да попитам след колко горе долу време да очаквам картата, защото на 4-ти Март получих съобщение в акаунта си в епас че картата е пратена и да я очаквам до 2-4 седмици. То вече минаха 4 седмици и нещо а аз още нищо не съм получил :)
 
те ще ти пишат когато пристигне моята като дойде и влязах в епас и в съобщения ми пишеше... активирах си я за и сичко си е ОК ;)
 
Каде е най-добре си отвориш онлине сметка,каде е най добър трансфера на кеш
Аз преди работех с Money bookers Egold,ама тогава нямаше paypal за бг и ги въртях през много онлине сметки докато примерно си взема нещо от някои онлине магазини,не ми беше мн евтино :)
 
Искам да купя едни темплейти онлайн, и искат да въведа billing address.
Пуснах един тикет до съпорта, обаче като ги знам какви са бързаци... :)
Някой знае ли какво трябва да пиша там, понеже в сайта не намерих информация?
 
Сори, че пускам ново мнение, обаче иначе не го отчита, а се изнервих с този сайт. Иначе трябваше да пускам нова тема... :)

Става дума за 4templates .com В профила ми в епасспорте не мога да си въведа биллинг инфо, а при поръчката ми казват, че транзакцията е отказана, въпреки че 100% другата информация ми е вярна.
Някакви идеи? :)
 

Горе