Малко помощ в OpenCart

laziale866

New Member
Здравейте! Нов съм във форума :) Имам лека спънка в Opencart и ще съм благодарен ако някой ми помогне :) Става въпрос за ключовите думи на продуктите. Колко мога да напиша? Въвеждам ги със запетая и интервал, но явно има някакво ограничение...пиша около 10-на думи и повече не ми дава. Колкото и да напиша, като му дам Запази и то си ги изрязва докъдето си реши. Пример - телефони, цени телефони, китайски телефони, китайски теле.... :) надявам се, че съм го обяснил разбираемо...
 
От: Малко помощ в OpenCart

Аз слагам по 1-2, колкото да има нещо. Нека специалистите да кажат, но не мисля че мета тага с ключови думи има значение за serp-a. Така че не се хаби излишно според мен.
 
От: Малко помощ в OpenCart

хм...а аз си мислех че са от най-голямо значение :) значи да наблягам повече на Описанието?
 
От: Малко помощ в OpenCart

Става въпрос за ключовите думи на продуктите. Колко мога да напиша? Въвеждам ги със запетая и интервал, но явно има някакво ограничение...пиша около 10-на думи и повече не ми дава. Колкото и да напиша, като му дам Запази и то си ги изрязва докъдето си реши.

Ограничението ти идва от едно единствено място -> бази данни. По подразбирне полето отговарящо за съхранение на ключовите думи(както и за мета описанието) има ограничение на дължината от 255 символа. Ако имаш желание и време за описателни мета ключови думи и описания можеш да си увеличиш броя символи на въпросните полета в таблицата "представка_product_description".
 

Горе