Малко помощ със създаването на Уеб Директория

SpitFire

New Member
Здравейте. За сега имам само един сайт, но имам и два домейна, които се чудя какво да ги правя.Единия е предназначен за форум, а другия мисля да го използвам за уеб директория. За жалост мога да кажа, че имам само основни познания по HTML и CSS, но с PHP и бази данни въобще ме няма. Намерих няколко безплатни скрипта но нз как и къде да ги инсталирам. Направих си база данни от хостинг акаунта и до там :) :( А много искам да си направя уеб директория, но явно без нечия помощ няма да стане, затова разчитам на вас да ми помогнете. После за всички по едно линкче (и по повече ако имате) :)

Благодаря на всички предварително, и се извинявам за неудобството :)
 
От: Малко помощ със създаването на Уеб Директория

Какво мислиш да използваш? Готова CMS, или направо да се пише кода. :)
 
От: Малко помощ със създаването на Уеб Директория

Направо инсталирай един WordPress и после ще ти бъде лесно.
По-добре прави блогове, вместо форуми...
 
От: Малко помощ със създаването на Уеб Директория

И аз мислих да пробвам с WP (въпреки, че нямам никакъв опит с WP) разбрах, че има някъкъв plug-in за уеб директория. А тези plug-in би ли могъл да се интегрира с този дизайн (преди малко го направих) и вообще как да си интегрирам дизайна към WP ?

Това е дизайна за страницата с Категориите (това няма да е home страницата)

 
От: От: Малко помощ със създаването на Уеб Директория

Пробвах с WordPress, инсталирах два plug-in-а. И двата не ми допадаха (мн грозни :) ) а единия ми даваше грешка като се опитам да субмитна линк. Отваря се страница, че линка е субмитнат успешно и няколко реда за някаква грешка. Отивам на линковете за одобрение одобрявам го и не се показва в директорията. Отказах се от скриптовете и сега ще се метна да я направя изцяло HTML Като е готова ще пусна линк в темата, който иска да си пусне сайта :) Благодаря Ви все пак за отговорите.
 

Горе