Малко помощ с инсталирането на един скрипт

От: Малко помощ с инсталирането на един скрипт

Този скрипт колкото пъти съм го ползвал, все има проблеми и накрая се отказах от него. Последния път бяха автоматично добавени над 1000 сайта, незнам как стана, но бяха преодоляли и captcha-та.
Предишния път пък директно ми го спряха от хостинга, защото превишавал многократно процесорното време, макар че имаше около 50 посещения дневно.
Затова съм се отказал от него, незнам при теб как ще е.
 
От: Малко помощ с инсталирането на един скрипт

1. Слагаш превода на 5.2.0 и превеждаш само липсващите стрингове.

2. От безплатните скриптове за класации е един от най-добрите, стига да можеш да се предпазиш от товаренето. Първо, слагаш защитата с въпрос. Второ, банваш Türk Telekom, ако не те интересуват посетители оттам. За останалите си извади от Мрежата "списък на лошите", за да ги спреш с .htaccess. Ако някой все пак успее да се регистрира, то го модерираш ръчно и му дезактивираш сайта (за да се дезактивира бутона, който товари) . Тези стъпки ще ти помогнат донякъде да си държиш класацията на ниво, ако е обща. Но ако е специализирана по някаква тема, то там почти няма спасение - съществува огромен брой тъй наречени "български уебмастери", които имат огромни запаси време и ръчно си пъхат сайтовете, предлагащи чистене на килими в твоята френскоезична тематична класация за ракетни двигатели (примерът е произволен). Колкото и бързо да ги махаш, те са много и имат достатъчно време да продължат с килимчетата. Каква им е ползата от тази работа само те си знаят (може би са водени от принципа, че лош линк няма), но губят доста време съвместно (50 регистрации на ден губят поне 5мин. на модератор, за да ги маха)
 
От: Малко помощ с инсталирането на един скрипт

Е, класацията ще е тематична, като ще изисква предварително одобрение от администратор(това не решава ли проблема с масовите регистрации?).

Да предположим, че бих желал да си платя, за да ползвам качествен скрипт. Дайте предложения.
 

Горе