Малко странен въпрос за 18+

Аз подкрепям колегата, защото от това, което чета той вече няма морал и възпитанието е някъде в предходните десетилетия. Точно това е шанса да пробие в подобен бизнес. Зачертавайки се от нормалният начин на живот, при подобни действия мрежата няма да забрави за него дори и да се облече. Това е индустрия на продадени душички, които един ден имат и по някой друг $
Не бъдете лоши и приемете, че и това, някой трябва да го прави!
 
За мен не е толкова странно да се правят пари от това. Щом е позволено, където ще го рекламира стига сте завиждали, ами се абонирайте за премиум акаунт :D
 
Рисковете някой да го разпознае са малки, а пък и не всеки ще сподели какво порно е гледал, че да се разпространи информация.
Друг е въпросът, че трябва да се маркетира. Traffic Junky май беше мрежата за тая работа. Освен това, може и друг метод - долар на филм (видео) или 9.99 на месец като качваш Х на брой видеа.
Може да направиш нещо като Биг Брадър за премиум. Може да заснемете няколко денонощия и да ги въртите като 24/7 стрийм. :D
 
Благодаря на всички за мненията.
По-скоро ми беше ЧУДНО и интересно, а не че ще тръгна да правя ПОРНО!

Това ми се върти в главата от години след като изгледах няколко интервюта и статистики, какви пари се правят в порно индустрията, това е най-платената ниша.


Мислех си, че мога да пробвам с 1-2 клипа и един тестов сайт просто да видя ще има ли интерес.
Така и така всеки (така мисля поне) прави се*с, много хора си правят и аматьорски клипчета с половинките... НЕ виждам като цяло проблем така и така си правим кефа, да направим нещо нестандартно (като скрием и лицата си разбира се) и да качим просто за тест дали пък няма да потече и някой лев.

Както и да е. Като цяло не получих отговор на нито един въпрос, но поне създадох забавна дискусия :D
 
Е как не получи?! Че аз на всичките въпроси ти отговорих още в първия си пост :rolleyes: Ох, никой не ти оценява усилията в тоя форум.

М/у другото, ако мислиш, че е "най-платената" ниша, погледни тоя списък: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pornographic_performers_by_decade

Извод сам можеш ли да си направиш от факта, че професионалните порно актриси рязко са намалели това десетилетие, а от мъжете актьори са останали... колко?
 
От ядене почнаха да правят пари (тип "днес ям само пембяна храна"), сега нещата са съсредоточени пак в изкарването им, но чрез еб*не. Ако нещата се развиват последователно, очаквам да дойде времето и на схеми как да се изкарват пари от ла*на.. :oops: Там обаче, Вълчо едва ли ще ги пусне да си развяват коня. Нишата е със сериозен водач.

За хора, които са вманиачени в парите дотолкова, че виждат половинките си като нещо, от което могат да изкарат пари, навременната нужда от психолог/атър е задължителна, въпреки че се опитват да изсмучат някакви смешни оправдания като за пред себе си - "така и така...".
 
като скрием и лицата си разбира се

Когато си задник лицето е без значение...

Абе ти нямаше ли приятелка, с която планирахте да правите приют за безпризорни животинки? Имам чувството, че съвсем друг човек е пуснал тая тема.
 
Когато си задник лицето е без значение...

Абе ти нямаше ли приятелка, с която планирахте да правите приют за безпризорни животинки? Имам чувството, че съвсем друг човек е пуснал тая тема.
Имах... ама след 5 год осъзнах, че съм приютил нея напразно... та смених други съм на друга вълна :) :D
 
Иначе темата я пуснах за "един прЕател" ппц... :D

Но се заформи забавна дискусия, доволка!
Пък и това си е вид предприемачество.. Ся се нервите, че ще Ви искат пари... като има безплатно ... "Тип БГ Предпримач" :D
 
Тая тема да не си я копирал от Teenproblems :eek:
 
Абе много ви пука как хората си изкарват парите - ако на човека не му е проблем, нека се снима как оправя разни какички(стига и какичките да знаят и това които правят наистина да е по любов, а не за пред камерата;)). Нито краде, нито лъже, нито убива. Няма срамна работа, ако има кой да му даде пари за това - ок. Принципно законите ни са доста остарели в това отношение. На магазина искат пари, не питат как си ги изкарал...

На един природата му дава интелект, на друг сръчност, на трети - 25 сантима патка - всеки трябва да си монетизира това което има.

Стига всички заснети във видеата да са съгласни е ОК.

Аз лично не бих се снимал при никакви обстоятелства, ама разни хора, разни психически отклонения :)
 
Порнхъб дава до 5000$ месечно, но ще са ти необходими около 5 милиона гледания на клиповете.
Като тръгне нагоре канала се взема техника, осветление и ходиш да снимаш в Гърция или Румъния за да нямаш грижи с Гештапо.
 

Горе