Маратонки от Nike.com?

От: Маратонки от Nike.com?

Прочетох първите няколко мнения и не знам дали някой е давал съвет да си купите маратонки от ebay.co.uk аз съм си купувал от там за по 60 - 70лв. маратонки, за които в магазините искат по 200лв. Ако ви е страх може аз да ви поръчам
 
От: Маратонки от Nike.com?

И каква е гаранцията, че ще са оригинални а не някаква имитация? Ако са от сайта на производителя разбирам ама тея от eBay са ми съмнителни. Не че няма да се намерят оригинални ама я си представете да си поръчаш за 50-100 евро Adibas или Джан-Франко Фередже:lol:
 
Последно редактирано:
От: Маратонки от Nike.com?

Лично мнение:
Ментетата се различават от километри поне според мен, тъй като тези които правят ментета не докарват абсолютно всичко тъй като разходите ще им са големи и няма да има смисъл. От ебаи има сигурни продавачи със 100 процентов произход. Разгледай в ибей копирай модела примерно и си го постваи там в търасачката.
 
От: Маратонки от Nike.com?

Всичко се копира, няма да ги разбереш даже че са ментета докато не се скъсат на втората седмица. Аз си взех за 240лв. едни адидас от магазин в Варна след 10 дена се разлепиха. Изглеждаха си като оригинални. Китайците всичко копират щом и мартеници бяха пуснали китайски смятай :)
 

Горе