Маркетплейс платформа за домейни

Vladislaw

Active Member
Здравейте, от няколко месеца разработвам един проект – Domeini.info, платформа за купуване и продажба на домейни. Целта ми е да създам място, където всеки може лесно да добавя своите домейни, да получава оферти и да се свързва с други потребители директно през сайта.

На Domeini.info можете да:

• Разглеждате и управлявате вашите домейни.
  • Правите и получавате оферти безопасно и удобно.
  • Свързвате се с продавачи и купувачи чрез съобщения.

Проектът тепърва ще се развива, така че всяка обратна връзка е добре дошла!
Предстоят доста интересни и полезни функции.
👉 Вижте Domeini.info

Последно редактирано:
подобни сайтове за продажба на домейни има много в бгпийринга , но на пръстите на едната ми ръка се броят платформите които предлагат посредничество при подобни сделки. Истинската печалба е точно в тази дейност - посредничеството.
Ето ти един нишан да помислиш върху него ....

DOMAIN NAME: escrowdomain.bg (escrowdomain.bg)
registration status: available

Ползвайте поне ларавел, чисто РНР за сайтове още 5.6 умря...
Иначе тоя домейн няма да бъде подновен, пазара е малък, абсурд да докарате трафик който да купува, загуба на време.

с подобен подход този проект ако порастне ще стане на спагети, не съм виждал бекенда но вероятно е подобен

И с какво точно ще привлечете десетки хиляди потребители (в противен случай е безсмислено)? Сайтът е на български, само това обрича идеята. В България няма потребители за подобна услуга. Ако е насочена за навън: само бюджетът за рекалама и усилията за това ще са в пъти повече от направеното дотук.

Всеки голям регистратор има мн по-добри предложения. Ето от извора:
И вие сте тръгнали да се съревновавате с тях? 😁

С никой няма да се съревновавам. Имам свободно време и ме кефи на чист php да пиша подобни скриптове.
Понеже няма къде на едно място в България да се продават домейни ми дойде тази идея.
Благодаря.

Горе