"Маса идиотчета в предприемач.ком"

takamato

Active Member
Публикувам извадка от книгата на Дядо Апостол "Интернет бизнес — тайни теории и трикове"
Въпреки че е в основата си едно сейлс копи, което подтиква желаещият да развива интернет бизнес да закупи курса на Дядо, горещо я препоръчвам!
Супер увлекателна е и приятна за четене.
Насочва интуитивно към нещата които трябва да направите за почти всеки интернет проект!

pr003.jpg
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Тоя тъп дядка няма ли си друга работа?
Прочети книжката! Вътре "си признава" как целенасочено е използвал някои похвати....
На времето повечето му се вързакте обаче :)
Всичко е бизнес!

"Или ме мразете или ме обичайте, защото по средата пари - няма"
А. Апостолов
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

И кво като я прочета - нахвърлих и един бърз поглед - абсолютно нищо ново не научих. Ако някой иска да си вземе качествена книга, която да го сръчка отвътре, да си земе нещо от лари уингет, там нещата са по-интересни! Тук си е чиста пропанганда на неговите сайтове + нещата, които си дъвче години наред.
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

абсолютно нищо ново не научих.
защото няма какво да научиш от един манипулатор ...цялото му творчество изглежда е да "насочва интуитивно " хората да правят това, което той иска.. напомня ми на една школа която започнахме да позабравяме , но тя нас явно не ...
 
Последно редактирано:
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Ама и вие му правите реклама на тъпата книга. Сега какво ли си вика: Гледай "масата идиотчета" как ми рекламират книгата и пак ми се вързаха. За какво мислите го е написа? Точно с тази цел.:)
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Такамато рядко пуска теми, които са въздух под налягане. Докато пиех сутришното кафе прочетох книгата и има доста интересни и вярни неща. Напълно съм съгласен, че най-много пари се печелят от собствен продукт, услуга, стока и т.н. Харесва ми стила на книгата.

Чел съм, ако не се лъжа в фирмения сайт на Максим Бехар (M3 Communications), статии от Апостол Апостолов и мога да кажа, че това са много добри анализи за онлайн рекламата и развитието на интернет пространството като цяло.

В този ред на мисли има една фраза : "В света има два универсални закона. На любовта и на парите. Който владее и двата е бог. Който владеее само единия може да се счита за щастлив. Който не владее нито един-горко му!".
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Хахаха, липсваше тоя старец. Кво са праи, нали от тук тръгна и той. :)

Ама му признавам, оригинален е. И нека така прави реклама на форму по мрежата, аз съм много доволен, като го видях това. Ама Мъфета ми е яко любил и направо ни ме оцели в десятката. ;)
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Вижте сега, той и Юлиан Вучков е професор и е написал много книги, в тях също има много верни неща, но... има едно голямо НО. Това не му пречи да е антисоциален хахо, който на дърти години съвсем е изперкал. С нашия Дядо е същата работа. Книгата нито ще я прочета, нито ще я изтегля защото имам някакво самоуважение и то е несъвместимо с такива дядовци. Да беше мой дядо, да го изтърпя, ама не е. Тъй че да ходи някъде другаде с книгите и анализите си. Ние ще се оправим в бизнеса и без него.
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Абе дедо поне се труди и пише книги, а хора които разбират и не научават нищо от него защото са на по-високо ниво не пишат и не го доказват. Дай ся да го линчуваме. Това му е стилът за да привлече внимание и винаги успява. Никой не може да отрече, че старика е интелект и винаги му се играе по свирката.
ПП. Не го защитавам за неразбралите, с годинките ще ме разберете деца. Да си манипулатор не е лесно не е и трудно. Някои се раждат такива.
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Аз пък се чудя, какво му е толкова богатото, че така прави дискриминация в постовете си тук които съм чел. (Аз съм богат, а вие сте... и ще си останете..) ? Кое му е богатото ме интересува? Да си купуваш пури за 7.40 лв. от магазинчето за маркови цигари те прави богат ли? Да си купиш кола 2-ра употреба от автосалон и то внос от Италия, те прави богат ли? Да имаш 300 лева за курва, ама да не може да ходиш, щот не ти става пишката, те прави богат ли? Ок написал 15 книги... Николай Хайтов е написал 150 които се изучават от всеки Българин ходил на училище, да не е богат? Не мога да разбера дъртия с кое се хвали че е богат..(с тея умрели сайтове) с (400 лв . пенсията) ? Да не би случайни Кремиковци да е негов? Нещо не виждам смисъла да чета книга "как да забогатея" на един беден или нормално осигурен пенсионер.
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

книжката е забавна, много се смях как се хвали, че е голям специалист и Website Grader-а му дал оценка 76/100 на сайтовете :lol:, при положение, че един от моите сайтове получи оценка 96.5 ... явно и аз трябва да пропиша книги :D
 
От: От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Хора не му се оплитайте в мрежите на А.А. В момента само ви доказа че е добър в Guerrilla Marketing | Gorilla Marketing, понеже там една от целите е да се провокират четящите. Колкото по-малко шум по малко реклама...
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Оценявам това, че моят мечок(аз) е най-отпред :)
Относно идиотчетата..., има ги навсякъде и няма как да е по-различно. Без тях не е забавно.
 
От: "Маса идиотчета в предприемач.ком"

Здравейте,
написаното в тази "книга" прави много лошо впечатление като за продукт насочен към хора без бъдеще ако не се "събудят" от съветите й.
За пръв път чувам за този човек, но и за последен!
 

Горе