Масово публикуване на статии & SEO

N1ck

Active Member
Здрвейте,

Забелязвам един колега успава да ранкне нови домейни, регистрирани преди 20 дена само с линкове от статии - спиннати, всяка има по 4 линка - един към сайта и 3 към други статии - прави нещо като пирамида или колело или някаква сложна структира, още не съм разбрал каква, но мисля да пусна едно majesticseoтези дни.

Сайтовете са с по една статия всеки, всички рег. на една дата!

Не знам какви пингвини и панди живеят в двора на гошо, но това заслужава внимание.

Някой от вас знае ли читав article submitter ?

Ако някой се навие да направи анализ и да дублира нека ми пише - познавам човек, който ще плати за да се тества върху негов сайт. Ако теста излезе успешен пускаме BST в BHW :) Ще регнем 3-4 домейна, ще ги ранкнем за месец и готово, ето ти BST! Пак казвам, тези домейни са рег на 18 Март 2013 !!!!!

На английски.
 
Последно редактирано:
От: Масово публикуване на статии & SEO

Като си готов с анализа давам 3-4 домейна 1-ниво на по 1+година и три споделени хостинга, както и статии (всичко in stock) ако си зайнтересован ме информирай да уточним детайлите (и след анализа)
Успех!
 
От: Масово публикуване на статии & SEO

Нови домейни се ранкват много добре в началото, но не след дълго падат. Вероятно говориш за сателитки. Да, вършат работа, но не трябва да гледаш на тях само като източник на линкове, а на всеки като на отделен сайт.
 
От: Масово публикуване на статии & SEO

Новите домейни са афилийт сайтове. Не е важно колко време ще бъдат ранкнати, а ROI.

Факт е, че този пич има 4 нови (аз знам за 4, вероятно са мн повече) нови домейна в топ 10 за добри думи, и това го прави с незначителна инвестиция, понеже статиите които ползва са умопомрачително лоши (scrape + auto spun).

Ako ROI > 0 другото няма значение.
 
От: Масово публикуване на статии & SEO

Това е краткосрочна стратегия, която изисква много работа и постоянно сменяне на домейните. Позната още като "churn and burn" тактика. Ранкват се за кратко с масивен спам, 1-2 седмици максимум, но след това ги удря нещо и потъват в небитието.

Това е добре за високо конкурентни ниши, където дори за 1 седмица избиваш доста пари.

Лошото е, че няма нищо сигурно, постоянно си под напрежение и стрес. Не е дългосрочно. Просто пълниш интернет и хабиш домейни :)

Ето пример за такава услуга: http://www.wickedfire.com/links-seo/170213-spamwow-spam-rankings-done-right.html
 

Горе