Медийни партньори, реклама и една кауза - Таекуондо

stoineff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
60   0   0
Ще започна малко от по - далеч.

Член съм на УС на един таекуондо клуб, в който големия ми син тренира. Клубът е дружество с нестопанска цел (не извършва търговска дейност). С председателят на УС решихме да създадем (аз да направя) сайт, който да популяризира спорта и да помага при набирането на нови членове, намиране на спонсори, връзки с обществеността и т.н. Спретнахме сайтче на WP. Създадохме лого по всички правила и .т.н.

Сега е ред да се изградят партньорства на самия сайт, както и връзки с медии и медийни партньори. Тъй като в устава на клуба е заложено средствата от спонсорство да се изразходват за екипировка, оборудване и т.н. всеки партньор ще направи и едно добро дело, като подпомогне този спорт и децата, които тренират.

Като човека, който отговаря за сайта и, човек с доста приятелства от "Предприемач", реших да стартирам кампанията от тук и предлагам на всеки, който има желание да се включи. В замяна на помощта ще получи партньорски линк с лого от сайта.

Публиката на сайта е от хора, които се интересуват от бойни спортове, екипировка за бойни спортове, фитнес, хранителни добавки и здравословно хранене. Така, че хора работещи в тази сфера е възможно да очакват и дивиденти.

Логата на партньорите планирам да се ротират на началната страница, страницата станете спонсор + отделна страница, на която ще има информация за всеки, който е направил дарение, или е помогнал по някакъв начин за развитието на клуба. Тъй като идеята е в развитие за сега такава страница няма.

Размерите на логата ще са : 100 х 50 пиксела по възможност в PNG формат. Поне една година към момента мисля да остане логото и връзката.
Тъй като става дума за дарения всеки партньор сам може да определи размера на помощта, с която иска да участва и дали желае името (фирмата му) да бъде споменати, как и къде. Единствено в страницата, която ще бъде създадена с хора, които желаят да обявят дарението си ще има йерархия, като най - отгоре на нея ще бъде логото и информацията, за този, който е направил най - много.

Запазвам си правото да не уважа някои предложения, които намирам за неуместни, или такива, които смятам, че ще навредят на сайта и клуба.
Предполагам, че не съм написал всичко, но все пак това е форум и ще се изясним :) Пишете предложения в темата на ЛС, или на stoineff @ gmail .com
 
Последно редактирано:
От: Медийни партньори, реклама и една кауза - Таекуондо

Само да допълня, че Таекуондо WTF е олимпийски спорт, а това лято е олимпиадата в Рио. Тоест и интереса към сайта ще се засили.
 

Горе