Медийни партньори

Статус
Not open for further replies.

coolice

Owner
Медиини партньори на кампанията Успей с нас. Благодарности на следните сайтове, допомагащи инициативата:
DimiTech.net е информационен портал с постоянно нарастваща популярност, който предоставя на потребителите актуални новини в сферата на информационните технологии.

Сайтът включва каталог с програми, като за всяка една от тях се представя кратко и качествено описание, информация за лиценза на програмата, официална страница, изглед на програмата и връзки за изтегляне на софтуера.

Категорията ДимиУчител включва материали за ученици и студенти по Български език и литература, както и за много технически науки. Всички материали в сайта са на разположение на посетителите безплатно.

В подбора на информация DimiTech.net се води от разбирането, че днес технологиите са задължителна част от живота на всички и колкото по-добре сме информирани, толкова по-качествено живеем. Затова ние се стремим своевременно да информираме нашите фенове за новостите в информационните технологии.

Медията е част от ADX.BG.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Интер Реклама е рекламен бизнес каталог, предоставящ възможност за безплатна реклама на уеб проекти - сайт, блог, фирма, дейност в бизнес сферата. Мястото в Интернет, където са съчетани достъпни рекламни услуги с тенденция към интерактивни реализации. Мястото, където досадните реклами са изместени от интригуващи и актуални статии. Възползвайте се от нашият рекламен сайт.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------БГРеклама е рекламен портал, който предоставя полезна информация за рекламни специалисти, медии, рекламодатели и любители на рекламата. Предоставя платформа, която може да се развива от тях самите, включвайки новини, оферти, обяви за работа, представяне, каталог. Секциите в портала са така подбрани, че да съдържат разнообразни данни
- новинарски, търговски, HR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NetSale, е рекламна мрежа тип PPC, обединяваща в себе си 13 уеб сайта на така-наречената UNI WEB MEDIA GROUP. NetSale, разполага с 3 различни формата, а именно Банер реклама включваща и мултимедийни флаш банери, текстова реклама и текстова реклама с картинка. Минималната цена за клик в рекламната мрежа е 0.05 BGN. Повече информация за сайтовете и въобще за NetSale може да видите след като посетите уеб сайта.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Elenkov.net е създаден през 2012 година и се занимава с изработка на онлайн магазини, уебсайтове, социален маркетинг и SEO оптимизация. Нашия екип е малък и много креативен. Винаги в крачка с последните тенденции в оптимизацията за търсачки и социален маркетинг. Ние разработваме различни сайтове и онлайн магазини, който продават.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В средата на юли 2013 г. бе дадено началото на една нова и изключително полезна платформа. Това е информационния портал „Раковски днес“. Уникален по съдържание и актуална информация, портала се посещава, както от жителите, така и от гости на община Раковски. Една от основните ни цели е да предоставим възможно най-точната информация на всеки един посетител. Порталът предлага широк набор от материали за случващото се на територията на община Раковски.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Adolini.com e блог поддържан от Адо. Той се интересува се от Онлайн Маркетинг, SEO, SMM, SEM, PPC и всичко, което е в обхвата на онлайн бизнеса. В блога си пише за това, което му е интересно.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"ZLATIL.com е сайт създаден през 2009-та година. Многократно са променяни функциите и целите му. В момента в сайта могат да бъдат открити множество публикации на теми като: Онлайн бизнес, маркетинг и реклама, предприемачество и мотивация, SEO оптимизация, уеб дизайн, изработка на уеб сайт. Много от статиите в сайта представляват интересно четиво за широк кръг от посетители. Към момента предлагаме гост-блогване на различни теми, както и платена реклама в сайта. Ела и разгледай, нищо не губиш."
 
Последно редактирано от модератор:

Blinky

Owner
От: Медийни партньори

Да, сега плескам от таблета. Както писах, това е темата за медийни партньори. Ето моя мейл, за който иска да бъде: banko.stoianov[@]adx.bg, без "[" и "]". За по-сигурно с копие до office[@]adx.bg, пак без "[" и "]". Ще очакваме, като пишете в темите. ;)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе