Менажирани сървъри. Има ли такова животно в БГ?

spy

Active Member
Става въпрос за нает сървър със 24 часов сериозен съпорт.

Съпорта да се грижи да си следи лоуда, хак атаки, странни увеличения или намаления в трафика и т.н.

Също така съпорта да се грижи за инсталиране на модули, ъпгрейди ... накратко със сървъра да дават под наем и админ гай, но всичко да е професионално и отговорно.

И сега най-трудното ... това да е в БГ, защото за щатите знам такива.
 
От: Менажирани сървъри. Има ли такова животно в БГ?

питай в суперхостинг, имат някакви наети сървъри които май обаче бяха без съпорт но правят и някакви къстъм оферти, на нас ни дадоха споделен хостинг с около 50 адон домейна въпреки че нямат такъв пакет, но специално за БГ май повечето фирми дето имат наети сървъри ги дават без съпорт
 
От: Менажирани сървъри. Има ли такова животно в БГ?

Май не обясних ясно какво имам предвид. Нека опиша услугата, която предлага фирмата в САЩ, а ако някой е срещал подобна в БГ сега е момента да ги издаде.

Какво правят братята американци:
Администрирането на наетите сървъри се прави само от админите на фирмата. Когато искаш да се направи нещо по сървъра пускаш тикет и до 5 минути някой от админите се е закачил и работи по задачата. Добавяне на домейни, сетъпване на мейли - всичко става само с един тикет и няколко минути по-късно е готово. Трябва ти ffmpeg, след 10 минути е инсталиран. Трябва ти ION Cube - пак 10 минути. Няма значение дали е 1am или 1pm - админите са там и работят бързо и безкомпромисно.
Каква е ползата от такава услуга? Вместо да имаш един скъп админ, който може да се напие или да иде на риба или да си изключи телефона в неделя, ти разполагаш със сигурност, качество и 24h съпорт.
 
От: Менажирани сървъри. Има ли такова животно в БГ?

Пиши ми в скайп или на л.с. прати номер на който можем да се свържем с теб :)
 
От: Менажирани сървъри. Има ли такова животно в БГ?

Стандартно не се предлагат от БГ хостинг фирмите, но ако се допиташ може да ти направят оферта. Аз лично бих ти препоръчал icn.bg. Наложи ни се служебно да ползваме сървъри и пращах запитвания за оферти. Най-добрите оферти бяха от тях. Дават сериозни параметри и много голяма свързаност. При тях базовия мониторинг е включен безплатно, следят и датчици за топлина, влажност ел. захранване. На нас ни дадоха много изгодна Manged оферта и не сме се занимавали с нищо. Погледни стандартни оферти: http://www.icn.bg/default.icn?show=servers и поискай оферта и ще ти дадат по-добра цена.
 

Горе