Мисля да се пробвам в Affilate program

От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Доста игра ще падне понеже не съм много добър все още в английския и в персонализацията на блогове, но от опит глава не боли. Благодаря. За да сложа дадена картинка първо трябва да е кача някде из нета и после да направя линк към нея ... а дали ще се записва на мойта сметка? това най много ме притеснява че ще объркам някой линк ... и да има продажби пак да не печеля аз. Благодаря
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Тук какво точно имаш предвид? Ако качиш на блогър картинка, то там си я съхранява и се прави на линк (ако исмаш). Но ако е на хостинг със собствен сайт и домейн, тогава се катери на сървъра и от там се наглася и на самата страница. Да, определено се изисква малко повече работа от необходимото, но да правиш продажби онлайн - все се иска някакво инвестирано усилие. ;)
 
и няма как да се объргаш просто проверяваш дали банера / картинката има линк с твоето ид (може и тест ордер да пуснеш а програмите обявени в тръстед и на банер рекламите са сериозни и не си пържат афилиеитите
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Първо извинявам се, че ползвам тази тема, а не правя нова.Реших да се захвана с Affilate програми и пред мен изникна следният въпрос: кое е по-добре за Affilate програмите, сайт( примерно на Joomla, друг CMS или нещо такова) или блог? Какви са плюсовете и минусите?И въобще има ли значение?
Благодаря предварително!
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Здрасти и добре дошул тук. Няма проблеми, че пускаш в тази тема, даже направо си я оцелил ако питаш мен.;) Аз съм на мнение, че колкото по-уникално е, толкова по добре е за афилиейт сайта или блога. Вече много зявиси какво точно искаш като сайт и функционалност. Важното е да привлича вниманието и да се води добре направен.;)

Даже, е хубаво ако се ползва някой тамплейт от програмите, да се преправи и направи уникален в своето си естестве, добавяне на допълнителни неща и уникалност с текстовете (добри описания, обективни изречения и като цяло добро селс копи).

Успехи, и ако има нещо - пиши тук. А и приятен престой тук;)
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Еми ще е най-добре целия сайт да е тематичен (тамплейт + домейн). Както и най вече текста и графиките в него. Избери си ниша и нататък ще прецениш какво ти трябва. Ти нещо конкретно имаш ли наум? Ако да - действай си. И ще се помага в процеса на развиването му с каквото можем.;)
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Мисля да направя, 2 сайта/блога един след друг, т.к. развитието им не е бърза работа и мисля, че успоредно ще мога да се справям, а и после резултатите ще са двойно по-големи.Още се колебая какво точно да промотирам, овъртам се около weight loss и може би anti hair loss или някакви билки, но има доста конкуренция.Не съм решил още точно, но ще е нещо в тази сфера.Днес мисля да избера поне единият продукт и киуърди, но мисля че второто ще ме озори.Още се колебая и за това коя програма да ползвам, едната мисля да е genbucks, но за другата се чудя още(бях се спрял на маркетплейс, но прочетох в една тема отрицателни отзиви и се отказах от тях).А и още нещо, на сайта на genbucks им няколко(мисля, че 3) продукта за загуба на тегло, за които когато търся в Г излизат различен на брой резултати(и то доста големи разлики, някои двойно от други), съответно единият продукт е по-известен(или се лъжа?), кое е по-добре да избера за промотиране? :)
edit(сигурно 20 пъти си редактирах тоя пост:): за колко киуърда да оптимизирам 2? или 1 само?Или повече?
 
Последно редактирано:
weight loss го друса кризата (поне ние така го усещаме) да си знаеш но тя е на път да отмине поне в сащ

anti hair loss е що годе доволно такива са ми наблюденията

ползваи тази схемна за адсенсърските сайтиове за развитие Моята адсенсе network за афилиейт сайта /блога си
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Бате, прави каквото искаш - едно да знаеш: Кризата не може да е вечна и който вярва че няма смисъл да се правят сайтове заради кризата, няма да прокопса много много. Все пак сега като се засилят, след отпушването на пазара ще се възвърне труда. Няма логика да се работи без да са на лице някакви резултати, или не се работи или се работи когти за да няма. ;)

Доколкото си приказвах с един от мениджърите на една програма, там спомена че след около месец и половина нещата ще започнат да се връщзт по старо му. Да минат празниците и след това да се напълнят сметките на потенциялните клиенти и така препоръката му беше, колкото по-усърдено се работи сега, толкова ще е по-добре след това. Има време за набиране на трафик, градене на нови сайтове, връзки към сайтовете....и все такива.;)
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Здравейте !
Съвсем случайно попаднах на Вас. Прочетох доста неща от сайта, и стигнах да голямо объркване, защото съм начинаеш в тази област и нямам познания но идеите ми харесват.
Регисгрирах се в genbucks дотук добре, свалих си от тях templatesq бяха зипнати, разхивирах ги но немога да ги отворя да ги променя коя програма ползвате аз се пробвах с Web Page Maker .
Молбата ми е да ми дадети малко напйтствия.
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Здрасти и добре дошул тук. Р;)

До къде си стигнал е Edit-а на template-а? Какво точно искаш да променяш по самия сайт? Виж темите за genbucks - там има много информация как се прави - от промяна на config.php файла до оправяне на Sales Copy-то.

Ще ти помагаме с каквото можеме, само дай малко напътствия с какво. МОже да се променят с Web Page Maker, както и ръчно след ъплода, ако си наясно с HTML-а. За нула време ще си готов с сайта си...

П.П: Имай предвид че Гугъл не ги харесва и има голяма вероятност от дейндексация. Специално за тамплейтите на GB.

Приятен престой тук и до нови срещи. ;)
 
От: Мисля да се пробвам в Affilate program

Имам въпрос. Прочетах тази тема Блог за афилиейт продукти И реших да си направя нещо лесно за експеримент. Гледах видеото и преди това гледах друго видео за Аффилейт към амазон как се прави онлайн магазин. Понеже видеотата са доста стари и не знам може би има нови опции добавени в Блоггер ... .... ... Та мисълта ми е в момента в Блоггер при настройване на дизайна има опция да си добавя притурка Amazon Deals(и други свързани с Амазон). Въпроса ми е с такава притурка в блога ми печеля ли нещо? Това значи ли че имам аффилейт продукти? Аз ги виждам рекламира се някаква тениска за 39$. Ако да как как ще си вземам процента от теоретична продажбата като дори не съм се регнал в Амазон?

Бих посочил линкове ама нямам 10 поста.
 

Горе