Михаил Иванов - некоректен потребител извън predpriemach

ReminD

Well-Known Member
Не зная дали има регистрация тук, преди няколко дни се разбрахме да му изработя desktop приложение на C# . Цената я беше определил той - 500лева. След като му показах приложението, каза че е супер, показах му скрийншот, че работи коректно, нямаше никакви възражения. В четвъртък трябваше да преведе парите, оттогава не е писал нищо във фейсбуук. Оставям си вратичка, все пак да се е случило нещо с него, и затова да не пише, което според мен е малко вероятно.

За мен човека се подигра с времето ми, нямам представа защо го е направил, тъй като не съм му изпратил програмата, а на мен ми е напълно излишна.
Ако все пак е станало недоразумение и е имал неотложни ангажименти и не е могъл да ми пише във фейсбуук и нещата се развият окей, ще помоля темата да се махне.
https://www.facebook.com/mi6o.44
 
Преди няколко дни, едно индийче от блекхета се опита да ме скамне. Бях търпелив и си свърши работата като хората. Търпение и ще ти се изплати, рано или късно.
 
Още нищо не е писал, нито е погледнал съобщенията
@white_pawn приложение, извърщващо обработка и визуализация на txt файлове и текста вътре в него.
 
Този имаш ли го в приятели? Аз го нямам и виждам 10 снимки, без или с по 2 лайка, без коментари и много ми прилича на онзи французин, на който някакъв наш мошеник откраднал снимките и се представял като служител на авиокомпания, участвал в предизборния щаб на един от френските президенти (май на Саркози) и прочие титли беше изредил мошеника. Всичко това се разбра в последствие, но тогава хвърлих бърз поглед на снимките, които показаха по ТВ, та и този ми се струва познат или поне схемата с профила и снимките от света, но странното е наистина, че дори не е взел и 1 файл.
 

Горе