Мнение относно дизайн

От: Мнение относно дизайн

На мен ми допада идеята. Харесва ми как изглежда.
 
От: Мнение относно дизайн

В момента много от флат дизайните изглеждат по този начин, и като цяло дизайна е скучен и няма нищо особено, което да направи впечатление, освен каките които си ги наслагал. Намали размера на всички елементи и влез в някаква граница на размерите на съдържанието, примерно 1000px (знам, че сигурно си го направил за full HD резолюция, но ако го гледам на лаптоп има да скролвам наляво и надясно докато го видя целия).

Другото което е - дизайна е недоизпипан, както ти каза Noke, тоя бутон Shop Now е грозен. Ъгълчетата на снимките (HOT, NEW и т.н.) са леко размазани и не са подравнени идеално към снимките. Снимките ти са с леко разминаващи се размери и не са добре подравнени с бутончетата под тях. Гледай и да не използваш много сенки, ако слагаш да са много леки и едва забележими. Цветовете са долу горе добре.

Имаш и още няколко дребни проблеми, които дразнят, като подравняването на текста във footer-а и размерите на шрифтовете в различните части, но ако поправиш останалите тези ще се изчистят с тях. В крайна сметка, имаш да се упражняваш още докато стигнеш до качество, което да продаваш на по-компетентни потребители, които търсят високо качество и не са оперирани от добър вкус (и такива има много).

Дано съм бил полезен, поздрави! ;)
 
От: Мнение относно дизайн

В момента съм започнал нещо, което ще го мъча за Magento.Утре най-вероятно ще ви покажа Home Page. :)
 

Горе