Мнения за нещо като online pills store

KpucTuaH

Member
Драги съфорумци днес ми дойде на ум да направя нещо подобно на online pills store където вътре ще се продават много от продуктите на ГенБъкс. Ще има енергийни хапчета , хапчета за отслабване , хапчетата им за мъжественост (подобните им на виагра). Според вас добра идея ли е? Ще е добре ли за сео-то на сайта да има толкова много продукти на едно място? Естествено за всеки продукт ще се пише отделна статия. Моля ви споделете вашите мнения.
 
според мен не е добра идея , и няма да е добре за сео-то
 
време е да се обоснова - за неопитен маркетър подхващането на много продукти наведнъж е крайно неподходящо. първо ще е трудно да се наместиш във всичките желани под-ниши на хелта и второ доста по трудно ще ти е да си оптимизарш сайта така че да излиза за всички продукти...но ти си знаеш
 
От: Мнения за нещо като online pills store

И аз я харесвам идеята, но как ще го позиционираш? Замислял ли си се? Като хербал шоп предполагам, но ми е чудно какви думички ще избереш за бъдещо оптимизиране на сайта, както и в други кампании.:)

Успехи и много кинти да ти изкара проектчето.:)
 
От: Мнения за нещо като online pills store

аз се замислям за нов удар bio organic food/supplements няма много конкуренция няма много магазини главно онлайн пазаруване а в америка сега се набляга на точно тези храни ;)
 
От: Мнения за нещо като online pills store

е баце проблема е друг незнам хубави афф програми намерих 2-3 с комисионна 5% това ми се вижда много смешно... поне 10-15% да беше.. ако някой знае нещо да драска :)
 
От: Мнения за нещо като online pills store

мдам трудно ще се оптимизира от начинаещ по добре избери една ниша и блъскаи в нея а като понатрупаш опит и печалби

@Sobieski ами то за това си има ниши които афилиейта не е най-доброто понатрупаи печалба с афчетата и я инвестираи в един дропшипинг ако ти се играе в тази ниша :)
 

Горе