Мнения за e107

Mc Bobby

New Member
Попаднах на тази CMS система е107 търсейки нещо по-добро от сегашното. Има ли някой, който я е пробвал да се изкаже за нея?
 
От: Мнения за e107

Аз имам сайтове правени на нея през 2005г. които и в момента са онлайн. Има си българска поддръжка и сайт на българската общност. http://e107.bg/

А какво е "сегашното" което ползваш? Ако е вордпрес, той за мен е за предпочитане пред Е107.
 
От: Мнения за e107

Аз ползвам само е107 за сайтовете си. Според мен системата е от лидерите в CMS системите. Има поддръжка, има общество. Особено за малко по-грамотни потребители е идеална за доработка и модификация - много по-лесно се модифицира от WP, Джомла и Друпал. Преди време са възниквали разни проблеми свързани със сигурноста на системата - всички се решават мигновено от разработчиците. По принцип е система подробна на Друпал като идеология. Единствено СЕО елементите малко й куцат - това като недостатък, но в последните версии се работи и по този въпрос. Системата си е супер, просто не е много популярна в България. Във всеки случай в разните международни класации винаги е между първите 5. И накрая малко патриотизъм - няколко човека от ядрото на разработчиците са българи. Аз лично бих я препоръчал на всеки.
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Мнения за e107

Попаднах на тази CMS система е107 търсейки нещо по-добро от сегашното. Има ли някой, който я е пробвал да се изкаже за нея?

Ще попаднеш и на червена репутация! :twisted:
Не мога да разбера, защо всеки, като го засърби, веднага пуска нова тема. Само преди няколко месеца бе пусната тема за е 107. И тя е точно за обща оценка на системата, не за някакъв конкретен проблем. :evil:
Имам какво до кажа по темата, но няма да го получиш тук.
 
От: Мнения за e107

Вискяр Бг, къде съм сгрешил остава загатка за мен. Ако вдигнеш мъглата ще е най-добре. Поне разбрах до някъде каквото ме интересуваше. След като нямаше тема за системата, пуснах такава в подходящият подфорум...
 
От: Мнения за e107

Да, сега и на мен не ми отваря.


е107 - в полето за търсене. И излизат резултатите. С "е" на кирилица излизат по-малко резултати. Но и с двата вида "е" излиза нужното.
 
Последно редактирано:

Горе