Мнения относно shopify

Дискусията в 'Онлайн Магазини' стартирана от otspace, Апр 16, 2018.

 1. otspace

  otspace Active Member

  Рег.:
  Окт 18, 2013
  Съобщения:
  297
  Харесвания:
  62
  Точки:
  28
  Здравейте,

  Интересува ме какво ви е мнението относно shopify. Какви са му предимствата и недостатъците? Ако го ползвате кажете малко повече заслужава ли си да си дава човек парите на тях.
   
 2. kufeiko

  kufeiko Member

  Рег.:
  Ян 10, 2011
  Съобщения:
  54
  Харесвания:
  4
  Точки:
  8
  Привет,

  Имам скромен опит с един магазин на Shopify и останах доволен, въпреки че бих се радвал най-ниския план да е на малко по-ниска цена :)
  Платформата върви добре и бързо и сваля голяма част от бремето на поддръжката от плещите на собственика/поддържащия магазина.

  Вместо да изтъквам предимства, ето няколко дразнещи недостатъка: изграждането на собствен дизайн с Liquid може да е досадно, въпреки, че е добре документиран - има някои неща, които са много трудно постижими с него; продуктите нямат лесна възможност за допълнителни полета информация (напр. автор на книга, националност и т.н.); въпреки, че има превод на БГ за повечето неща, най-вероятно ще ти се наложи да допреведеш още малко, най-вече по checkout-а.

  Вече съм препоръчал Shopify на 2-ма клиенти (защото напълно пасва на нуждите им) и се чудя и за един мой проект. Струва си да се вземе под внимание.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice