1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Мнения относно shopify

Дискусията в 'Онлайн Магазини' стартирана от otspace, Апр 16, 2018 в 5:42 PM.

 1. otspace

  otspace Member

  Рег.:
  Окт 18, 2013
  Съобщения:
  241
  Харесвания:
  19
  Точки:
  18
  Здравейте,

  Интересува ме какво ви е мнението относно shopify. Какви са му предимствата и недостатъците? Ако го ползвате кажете малко повече заслужава ли си да си дава човек парите на тях.
   
 2. kufeiko

  kufeiko Member

  Рег.:
  Ян 10, 2011
  Съобщения:
  51
  Харесвания:
  3
  Точки:
  8
  Привет,

  Имам скромен опит с един магазин на Shopify и останах доволен, въпреки че бих се радвал най-ниския план да е на малко по-ниска цена :)
  Платформата върви добре и бързо и сваля голяма част от бремето на поддръжката от плещите на собственика/поддържащия магазина.

  Вместо да изтъквам предимства, ето няколко дразнещи недостатъка: изграждането на собствен дизайн с Liquid може да е досадно, въпреки, че е добре документиран - има някои неща, които са много трудно постижими с него; продуктите нямат лесна възможност за допълнителни полета информация (напр. автор на книга, националност и т.н.); въпреки, че има превод на БГ за повечето неща, най-вероятно ще ти се наложи да допреведеш още малко, най-вече по checkout-а.

  Вече съм препоръчал Shopify на 2-ма клиенти (защото напълно пасва на нуждите им) и се чудя и за един мой проект. Струва си да се вземе под внимание.
   

Сподели страницата