Мнения относно shopify

otspace

Active Member
Здравейте,

Интересува ме какво ви е мнението относно shopify. Какви са му предимствата и недостатъците? Ако го ползвате кажете малко повече заслужава ли си да си дава човек парите на тях.
 
Привет,

Имам скромен опит с един магазин на Shopify и останах доволен, въпреки че бих се радвал най-ниския план да е на малко по-ниска цена :)
Платформата върви добре и бързо и сваля голяма част от бремето на поддръжката от плещите на собственика/поддържащия магазина.

Вместо да изтъквам предимства, ето няколко дразнещи недостатъка: изграждането на собствен дизайн с Liquid може да е досадно, въпреки, че е добре документиран - има някои неща, които са много трудно постижими с него; продуктите нямат лесна възможност за допълнителни полета информация (напр. автор на книга, националност и т.н.); въпреки, че има превод на БГ за повечето неща, най-вероятно ще ти се наложи да допреведеш още малко, най-вече по checkout-а.

Вече съм препоръчал Shopify на 2-ма клиенти (защото напълно пасва на нуждите им) и се чудя и за един мой проект. Струва си да се вземе под внимание.
 

Горе