Мога ли да печеля от Блог ?

От: Мога ли да печеля от Блог ?

за първите 24 часа.

Изчакай още 24 ДНИ. Публикувай, бъди интересен и т.н. Най- добре да си афилиейтнеш някой продукт, който е във връзка с тематиката ти, но не прекалено агресивно, дано не е на бг тоя блог..
 
От: Мога ли да печеля от Блог ?

Много си интересен, хем продаваш някакви боклуци, хем питаш дали можеш да печелиш? На интересен ли се правиш?
 
От: Мога ли да печеля от Блог ?

С тоя измислен блог сигурно има.
 
От: Мога ли да печеля от Блог ?

В какъв смисъл?
Че не се прави така или че не ми е работа да се занимавам с нещо дето не разбирам.
А аз честно казано наистина не отбирам от блогове,банери и т.н.,но имам мерак да се запозная с материята,пък
в края на краищата нищо не съм вложил,че да ме бърка какъв ще е крайния резултат.Искам да се понауча поне.
 
Последно редактирано:
От: Мога ли да печеля от Блог ?

Никой не е роден научен, а всичко става с търпение и време. За начало може да закупиш хостинг и домейн, отговарящи на твоите искания. Когато закупиш изброените неща от мен, инсталирай Wordpress, а след това сложи подходящ скин, който да хваща окото на потребителите. Може да намериш уроци в интернет, но ако имаш други въпроси, може да ги зададеш тук. Възможно е да се спечели от блог. Когато започнеш да имаш повече посетители, може да направиш платена услуга - Реклама(текст, банер, както прецениш) или да му направиш добро SEO, което да ти намери доста посетители, които да се заинтересуват от продуктите, които се продават.
 
От: Мога ли да печеля от Блог ?

Започни да пишеш интересни неща, който те вълнуват и хората сами ще дойдат. После започни с адсенс ако искаш, или предлагай някой афилейт продукт. Ама с бг сайт не очаквай много пари. Ако искаш си направи друг блог специално за афилейт но на английски да е за прадпочитане.

Dead By April@ За афилейт сайт не е задължително да е с домейн и хост. Може и блогър да ползва, има голямо предимство за сеото.
 
От: Мога ли да печеля от Блог ?

Според мен е пълна загуба на време по добре играйте RuneScape и продавайте изкараните пари в играта за истински пари. За повече инфо скайп: soulmaster95

Пич зарежи игрите, спри си компютъра и излез да си играеш докато ти е време. Ходи си намери интересни занимания навън на 12 години използвай ги
 

Горе