Можем ли да вярваме на софтуери като TuneUp и подобни такива?

IvanKarakov

Active Member
Въпроса ми е следният...

Почти всеки път като се провери за проблеми в системата, винаги има някаква грешка.

Често дори, като се провери два последователни пъти, вторият пак вади проблеми, въпреки че току що си "fixed all system problems".

Това ми напомня за един "предприемач", който обикаляше по капанчетата в Бургас и продаваше репеленти против комари. Преди да отиде в следващата кръчма, минаваше през тревата и храстите до нея... вдигаше комарите и ги "подгонваше" към кръчмата. Модерен овчар-комароводач! :)

Та, доколко да се доверяваме на такива софтуери, има ли полза от тях или е по-добре без тях?

Благодаря на всички включили се. :roll:
 
От: Можем ли да вярваме на софтуери като TuneUp и подобни такива?

Не може да им се вярва, но помагат, например след прочистване с glary utilities , после ccleaner , по-малко лагва лаптопа. Ама да не си купите платените версии- само се правят, че бавно и дълбоко почистват. Кракнати-току виж сте станали част от ботнет.И като инсталирате, махайте отметките да не ви инсталират гадни туулбарове и пренасочвания в браузърите....че тия гадни спам търсачки продават реклами уж таргетирано на наш гръб, а ние изобщо не сме искали да търсим там...Вярно е, че такива трикове крепят програмите безплатни, ама е досадно. Advanced system care МИ Е МАХАЛ ФАЛШИВ антивирус, ама на уин 7 крашва нещо....
 

Горе