Можете ли да направите Keyword rank tracker?

N1ck

Active Member
Наясно съм, че има много подобни услуги. Това е добре, значи има търсене.

Целта е да се направи инструмент който да проверява на коя позиция е даден сайт по зададена кл. дума в 3 те основни търсачки.

Важно е инструмента да раблти точно, като се предлага възможност да се проверява локален ранк в различни държави на различни езици. Добре е ако може да се предложи проверка спрямо няколко US лоцации примерно.

Въпрос:

Някой може ли да направи подобен инструмент и да се заеме с поддръжката му дългосрочно?

С две думи търси се проргамист, който е наясно с нещата и знае с какво се захваща.

При интерес моля посочете опита който имате, как смятате да реализирате идеята, колко очаквате да получите (еднократно заплащане или абонамент) и някакъв срок за реализация.

За справка може да се ползва ранк тракера на маркет самурай.
 
сега ще ти кажа защо не може онлайн ако проверява с бърза скорост за да не блокира гугъл ипто на сървъра (да изкачат капчи) общо взето случва се след по бързи 20-30 заявки (иснталирай си seoquake пусниго направи сърч и отвори три сраници една след една за няколко секунди и ще видиш кога се активира) .... ако един потревбител проверява другите ще трябва да чакат или трябва да имаш под ръка много много ипта който да се ротира.... за всяко querъ е добре да е на 5 секунди

веднага ще ми опонираш ама то има апи е има ама си пари
Any usage beyond the free usage quota will fail if you are not signed up for billing. Once you have enabled billing, you will continue to receive 100 free queries per day. However, you will be billed for all additional requests at the rate of $5 per 1000 queries, for up to 10,000 queries per day.


та какво имам на предвид, такова нещо има много по голям смисъл да е дсектоп софтуер така всеки клиент си е с неговото IP а още по добра идея е да се направи като скейпбокс да има харвест на фрии проксита да се пускат проверките през тях ...
 

Горе