Може ли да се вярва на G. Keyword Tool-a

vitohol

Premium
Чудя се дали може да му се вярва на този тоол за това ако дадеш максимум стойност на бида-ти примерно 0.05 и той ти изкарва доста симпатични ключови думи да си на 4-6 позиция или нещо такова.
Малко ми се струва съмнително по пътя на логиката ...

Някой може ли да се произнесе на базата на свойте наблюдения.
 
Мен ме интересуваше дали ако този тоол ми дава, че за 5 цента мога да сам на 4-6 позиция в Adwords за дадена дума, това е доста добре за мен. Иначе други тоолс не виждам как ще ми дадът тази информация.
Те може да ми дадът брой търсения, да ми дадът други ключови думи, но не може да ми дадът "Estimate ad position" за Adwords.
 
Ами то ако става въпрос за веигхт лосс или някои друг компетитиве киворд..... там има много трафик и по принцип се дава малко защото инче не се издържа

а тошето е прав като понатрупаш дани може да пробваш да си променяш текста на ада за да вдигнеш CTR и да се ранкнеш добре а да плащаш малко.... има и други техники :)


PS morenihe предлагат keywords list за weight loss, diet... може да ги пробваш ако искаш

ако нямаш акаунт там бих се радвал ако се запишеш под нас

http://www.moreniche.com/join.html?w=106921&ttp=3
 
Мерси за линка, но да ви кажа честно приятели аз не сам като малумните американци които дават пари наляво и надясно. Вместо това сам си изпрограмирал тоол и кракнал още наколко, който като ги пусна си батсат в бакграунд и ми намират и анализират 10 000 думи :)
 
ми то това е идеята..да накараме мързеливите американци да си купуват от нас;)А и тия продукти дето ги предлагат moreniche.com се котират много добре.С добър трафик мисля че става добри конверсии.Аз се чудя дали да си изтегля едно добре направено темплейтче и да го едитна и след това да го хостна някъде. Само че трафика е проблем.
 
БАте трафика е лесното нещо, ти си направи сайт(уникален) и го ъплодни - трафика ще дойде след като си избереш готини думички и се оптимизираш за тях и пообиколиш някоя друга директория.

А и вече и Article Submit играе важна роля в набавянето на трафик, така че трафика лесно ще си го намериш и то тяргетиран. Тук сме за да си помагаме - казвал съм го не веднъж - така че хващай сайта и го едитвай, тук ще получиш много съвети за това как да си докараш трафик към сайта си.

Само че трафика е проблем.

Няма такова нещо, проблемът идва след получаването на трафика, а именно конверсирането му - да го накараш да купува. Но и това няма да е сериозен проблем.

Чао за сега.
P.S: Не чакай - бате почвай с сайтовете си.... :)
--------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing Blog
 
Аз изплзвам adwords от няколко месеца и наблюденията ми сочат, че на този инструмент не може да се има пълно доверие, защото цената за определена дума зависи много от съдържанието на текста на обявата ти, а инструмента не обвързва дадената ключова дума с конкретна обява.
 

Горе