Може ли да се разплаща с WorldPay в България (плащания с карти)?

darkenergy_

Active Member
Уважаеми колеги, ситуацията е следната - OpenCart магазин, който трябва да продава в Щатите с изискване да се плаща с карти през него. Няма как да ползваме 2checkout, защото не отговаряме на условията за ползване.

Плащанията през български услуги (easypay, epay, бг банки) също не са вариант, защото на американците нищо не им говорят.

Не можем да ползваме и PayPal Pro, защото той работи само за фирми, регистрирани в САЩ, Британия и Нова Зеландия, макар че сме включили PayPal standart payment.

WorldPay работи много добре на един от проектите ни в Британия, но не съм сигурен дали предлагат услугата си и в България. Иначе плъгини за OpenCart има, пък и разработката не е нещо кой знае какво. Но принципно - знаете ли дали WorldPay работи за нашия пазар?
 
Защо не отговаряте на условията на 2checkout? Те са доста гъвкави при договарянето и като цяло нямат кой знае какви изисквания. Друг е въпросът, че освен % от продажбите задържат и допълнителна сума, която връщат след 3 месеца и винаги има пари, които не могат да се пипат. Защо не пробвате и с родната Борика, която взима най-ниска комисионна и чрез която минават картови плащания с Visa и MasterCard?
 

Горе