Моля ви за малко помощ - Окрадоха ми паролите на профилите.

Здравейте:
Аз от много време може би 1 година си имам проблеми с сайтовете и профилите ми , искам да кажа че някой постоянно ме атакува крадът ми пароли , манипулират ми телефона и др. и имах период в който сам се минах като си бях запаметил паролите на профилите и някой ми беше влязал в компа и от там си влиза на всякаде все едно съм аз и ми беше променил паролите но с това се справих , обаче имам проблем в няколко сайта няколко блога както и профила в (+Google) , какво искам да кажа сайтовете започват са с https: // тук ще напиша единия но не с цел да си рекламирам сайта ами за да може да се види за какво става на въпрос понеже аз не се справям поне за сега това е един от сайтовете ( jobsagentsbg ) като в останалите проблема е един и същ . За какво става на въпрос : Така мисля аз че се случва , преди време когато ми бяха окрали паролите тогава са го и направили смисъл поставили са нещо и не мога да си включа коментарите в сайта , смисъл включил съм ги от менюто но в сайта не се показват имам чуството че ме прехвърля на друга страница но не съм много сигурен .
 
От: Моля ви за малко помощ - Окрадоха ми паролите на профилите.

Ако става въпрос за блога jobsagentsbg в blogspot, сега го гледах и коментарите си работят. Не знам дали съм те разбрал правилно.
 
От: Моля ви за малко помощ - Окрадоха ми паролите на профилите.

Не влязал си в блога на сайта не тук , тук sites.google.com/site/jobsagentsbg/ въпреки че и в блога има някакви проблеми.
 
От: Моля ви за малко помощ - Окрадоха ми паролите на профилите.

В сайта няма как да провериш но при пуснати коментари от менюто не ги включва , сигурен съм че нещо са поставили на бутона или в сайта но не мога да го открия може и да има някакъв пробив , не знам за сега не мога да го открия и този проблем е и в останалите ми сайтове. понякога включва коментарите когато преминавам от страница на страница но мисля че ме прехвърля на др. страница.
 
От: Моля ви за малко помощ - Окрадоха ми паролите на профилите.

Виж там в single-post има ли извикан код за коментарите?
 

Горе