Моля за коментари и съвети за сайта футболни24

zalozite

Active Member
Здравейте,
Направих си сай на тема футбол

Моля за съвети относно сайта, на какво да наблегна, какво мислите, че не е както трябва и тн.
Какво ви харесва и какво не? Моля за съвети и как да привлека трафик, малко или много от хора, които се интересуват от футболи спорт, като цяло. Засега съм го пуснал в бгтоп класацията, но се иска още доста рабта и по сео-то.
Сайта е на уърдпрес.

http://futbolni24.com
 
От: Моля за коментари и съвети за сайта футболни24

Виж ми описанието, относно рекламата.
 
От: Моля за коментари и съвети за сайта футболни24

На моменти много време се мъчи да зареди някоя страница, поне така е при мен. Според мен нещо не е наред с настройките на сървъра.
 
От: Моля за коментари и съвети за сайта футболни24

Той сървъра е в Канада, незнам защо така, мислех, че е от снимките, но той сайта е на 3 месеця някъде, колко снимки да съм качил. Има ли някъкъв изпитан плъгин за г зип компрес, но да е нещо, което сте ползвали и знаете, че работи, защото скоро бях ползвал един подобен и ми даде бъгове. ок
 
От: Моля за коментари и съвети за сайта футболни24

Не ми харесва цветово, един цвят в менюто, втори в сайдбара в дясно, трети за фон. Ако е "Всичко за футбола", предполага по-богато съдържание, съответно може би е по-добре да е повече тип списание, отколкото блог. Менюта като "За нас" и "Контакти", аз лично бих ги сложил последни, дори бих ги преместил във footer-a.
Това е на пръв поглед, малко критично, знам, но това мисля. :)
 
Здравейте,
Искам малко съвети, ако е възможно за един от моите сайтове.
Целта беше да е изчистен от всякакви спамове, поп ъп прозорци и да има уникално съдържание. Статиите, вече не са малко, писани са от мен повечето, без да копирам от други. Аз съм си ги правил, а също и съм гледал къда да слагам линкове, макар, че линковете към моя сайт са малко. Може оттам да е проблема с ниския трафик. Сайтчето е на уърдпрес и има доста материяли в него. Дори опитах с футболни съпруги, малко да хвана и оттам някоя дума по която да се класирам, примерно тук имам статии по тази тема, но отново са свързани малко или много със спорт http://futbolni24.com/category/sportni-novini/, но много малко трафик за 1 година, очаквах повечеко, тъй като нали уж спазваме правилата на гугъл, а може и да греша, може някъде да допускам грешки.

Поздрави
www.futbolni24.com
 
Спри да инвестираш време в развитието на сайта. Баницата с аффилиейта вече се раздаде , ако си отхапал от нея - честито и да ти е сладко. Сега вече почвай нещо различно за да не разчиташ само на този доход.
 
Нови компании навлизат и взимат лицензи, така, че има база за развитие още според мен.
 
Здрасти, ето моята критика:
Прогнозите са ти малко.....Давай повече прогнози, продреди ги по първенства - Англия, Испания, Италия и т.н. Махни старите прогнози.
Ако идеята ти е да печелиш от аффилейта та букмекърите сериозно си опрости прогнозите. Хората, които залагат няма нужда от допълнителни обяснения от типа-
"Здравейте Любители и фенове на футболната игра,
Днес съм решил да ви напиша една обоснована футболна прогноза за мач от Италианското Калчо, а именно, Милан – Емполи.
Интересен мач, според мен на
Джузепе Меаца, в който отбора на Милан гони класиране в топ 4 на отборите даващи право за участие в Европейските турнири. Милан, за разлика от преди години, не е в същата добра форма, когато побеждаваше наред и дълги години бе не само носител на титлата в Серия А, но и Европейски шампион и то няколко пъти подред. Днес нещата са малко по-различни, но Милан отново е класен отбор, с добри футболисти и не трябва да се подценява, особено у дома."

Давай кратки прогнози подкрепена добри статистически данни и обосновка. Хората, които залагат знаят много добре, какъв отбор са Милан... не е нужно да го обясняваш.

Успех!
 

Горе