Моля за малко помощ

Хора моля помагайте, че съм пред нервна криза. И ние с жена ми си отворихме магазин, но . . . има неща, които вече три дни не мога да оправя. Магазина е: qkistikeri.com. Там където пише "За Клиенти" трябва да сложа инструкции за монтаж и не мога, как да ги сложа? Сложил съм го в категориите, но не трябва да е там. Както и специалните предложения, какви са и от как да ги сменя? И тази "Декларация за поверителност" не мога да я променя. И защо, когато натисна "Купи", нищо не става?

P.S. Магазина е нов и има само един продукт (за сега), но моля Ви ако някой може да помогне да го направя хубав нека пише.
 
От: Моля за малко помощ

Има много способни момчета във форума, като СТАН примерно, мисля е от най-способните тук. Пиши му, не взема скъпо. Сам да си блъскаш главата и да откриваш топлата вода няма смисъл.
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Моля за малко помощ

Това, че не хапе ме успокоява до някъде. :D А дали скубе и драска? Шегувам се. Писах му и сега очаквам отговор. Благодаря ти много. :)
 
От: Моля за малко помощ

Здрасти! Първо добре дошъл при нас.
Няма нужда от стрес всичко ще оправим. Първо според мен спешно се нуждаеш от смяна на темплета.
Сега на твоите въпроси "Декларация за поверителност" намира в админ/каталог/статични страници, там може да смениш всичко и докато си там създай нова страница която да се казва "Инструкция за монтаж". Ако държиш да се изобразява в горното меню, използвай този модул http://www.opencart.com/index.php?r...=5684&filter_search=top menu&filter_license=0 безплатен е и е много хубав.

Сега за спец предложенията : това са продуктите които са намалени. Евентуално ако пуснеш промоция и намалиш цената на някаква стока ще се появява там. Има такива модули като най-новите, на-продаваните те си работят автоматично.

Сега бутона купи си ти работи перфектно.

Ако имаш други въпроси пиши, не само аз но и другите колеги тук ще помагаме

Успех
 
От: Моля за малко помощ

Първо според мен спешно се нуждаеш от смяна на темплета.
Съгласна съм с колегата. Намери си нещо по-изчистено за да не се разсейва потенциалния клиент с анимации и ярки цветове, а да изпъкват продуктовите снимки.
Ако държиш да се изобразява в горното меню, използвай този модул http://www.opencart.com/index.php?ro...lter_license=0 безплатен е и е много хубав.
Абе хубав хубав, ама моя е по-хубав :)
Information pages and/or footer links in the top menu - vQmod
И най-вече е с няколко варианта - директно в менюто,дропдоун,контакт,промоции,само тези страници които не са отбелязани за футера. Като си изясниш как и какво си избери опция и си я добави в vqmoda-a
Имам и един платен модул Selected information pages, links in top menu-Many combinations - там вече в админа си решаваш кои страници. Ако ти трябва пиши ми.
Ако имаш други въпроси пиши, не само аз но и другите колеги тук ще помагаме

Ще помагаме.
 
От: Моля за малко помощ

Ако ще е такова черно, ще е много добре, да се пипне малко. Да стане малко по-джиджаво при ховъра. Иначе менюто седи доста клиширано и дървено.
Слагам един пример, какво имам предвид:
http://jsfiddle.net/fxo5h658/6/
 
От: Моля за малко помощ

Темплейта направо вади очи ...да не кажа, че гони клиентите. Напълно подкрепям СТАН в това отношение.

А за функциите, кое къде и как - не се притеснявай - всичко се научава. Тук се опитваме да помагаме кой както може, но малко повече четене за Opencart няма да ти е излишно. Най-малко за да се запознаеш със структурата и функционирането на системата и съответно да задаваш по-адекватно и конкретно въпроси към колегите тук.

Успех!
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Моля за малко помощ

Аз мисля, че темата трябва да се прекръсти на "Моля за много помощ". А пък тази тема да се вземе като пример какво и как не трябва да се прави!
 
От: Моля за малко помощ

Аз ще посъветвам да почетеш доста във форума за онлайн магазините. Личи си, че имаш голяма липса на знания, които трябва да попълниш. После ще дойде ред на продажбите.

Не знам какви начални инвестиции си предвидил, но силно препоръчвам да платиш на някой за първоначалните настройки и да ти обясни кое как е от админ панела. Хем няма да е много скъпо, хем магазина ще тръгне и ще можеш да понаучиш някои неща, докато има запитвания и поръчки. Ако изцяло разчиташ сам на себе си, ще мине доста време докато тръгне магазина във вид за посрещане на клиенти.

Успех и от мен и си помисли над съветите ми!
 
  • Like
Реакции: CTAH

Горе