Моля за препоръки и насоки към фриленсър или фирма

dnc

Well-Known Member
Здравейте,

ще съм благодарен ако можете да препоръчате или да ме насочите към изпълнител на подобен проект ratedpeople(дот)coм или uship(дот)com, фриленсър или фирма, от форума или просто някой с който сте работили и познавате неговите ( техните ) възможности.

Най-общо казано ще има различни категории, да може да се публикува в тях, да разполага с търсачка, да може да се плаща с ПейПал и с банкови карти, но много важно - дизайна да е на ниво (не случайно съм дал примери). Сайта ще е на Английски и ще обхваща цяла Европа.

Проекта е в самото начало, от около месец се правят проучвания и се надяваме да се започне със същинската работа по сайта след около 2 месеца.

От полза ще са също съвети и предписания, ако можем да избегнем някой и друг подводен камък в процеса по направата на сайта....:cry:

Предварително благодаря.
 
От: Моля за препоръки и насоки към фриленсър или фирма

Задание имате ли? Какво точно ще искате да прави системата? Какъв е бюджета за програмист и какъв е за дизайнера?
 
От: Моля за препоръки и насоки към фриленсър или фирма

Да могат да се публикуват обяви, да може да се търси в обявите по държава, по град, да може да показва километри от точка А до Точка Б, да има карта, най-общо казано да се доближава по функционалност до сайта uship, но да е една идея по-опростен.

За бюджет няма да коментирам все още, ако някой има конкретно предложение ще бъде обсъдено - все още събираме информация какво да се включва в сайта и как да бъде подредбата за да е максимално изчистен и опростен дизайна.

За сега ще събираме мнения и оферти (ако има такива ), както казах работата ще започне след около 2 месеца.
 
От: Моля за препоръки и насоки към фриленсър или фирма

Предложението ми е 15 лв на час което включва писането на php и mysql кода. Общо целия проект колко ще излезе не мога да ти кажа защото няма точно задание.
 

Горе