Моля, който има профил в Adwords да погледне.

Blue-Monday

Member
Добър вечер,

имам един акаунт в Adwords, който е регистриран преди половин година и с него съм правил големи рекламни кампании. Имам и друг акаунт, който го регистрирах преди няколко часа и забелязах една разлика в двата акаунта.

На новия акаунт менюто му е такова:
523294.gif


А, на стария е такова:
523293.gif


Тоест на новия акаунт "Таксуване" е просто връзка, която води към една страница, а на стария акаунт е меню с повече опции. Накратко в новия акаунт някои функции са орязани.

Чудя се дали това ще се промени, когато акаунта стане по-стар от 14 дни, или причината е в това, че акаунта е регистриран в Австрия?

Много ми е важно, така че моля ако имате акаунти в Adwords, вижте при вас как е това меню и кажете вашия акаунт по-стар ли е от 14 дни или е не е? Много ми е важно.
 
и моя си е така, с 3 опции (billing summary, billing preferences, make payments) и е доста старичък, няма от какво да се притесниш :)
 
От: Моля, който има профил в Adwords да погледне.

Да, но защо на новия акаунт тези функции са орязани?
 
От: Моля, който има профил в Adwords да погледне.

Ако направиш плащане дали няма да се появят? Ако не се лъжа, при мен се появяват като направя плащане..
 
От: Моля, който има профил в Adwords да погледне.

Явно е станало така, защото съм избрал използване на кредит, вместо предплатена услуга. Те от Google са го направили много подвеждащо, защото вместо "prepaid" са написали "manual payment", а вместо кредит са написали "automatic payment" и човек в първия момент може да не зацепи за какво става въпрос. Аз исках да си изтегля 115-те долара, които вкарах, ама нема връщанйе. :)
 

Горе