Монетизация на e-booktutorials.blogspot.com

Sammy

Well-Known Member
Хора дайте идеи за монетизация на това блогче http://www.e-booktutorials.blogspot.com/ , защото напоследък има доста трафик от гугъл и се чудя как да го монетизирам... адсенс не става защото има разни хакерски туториали... за афф програма не се сещам... сега съм сложил донейт бутон ама... :(:(:( не искат да ми помогнат за образованието ;( :twisted:
 
От: Монетизация на e-booktutorials.blogspot.com

Какъв е трафика ти бате? За какво идват на блога ти. Така ще можем да преценим какво може да върви. Аз лично си мислех за някой продукт на cj. Но това ще го видим след като дадеш малко повечно информация за трафика, за да ги заковем както си му е реда;)
 
имай в предвид, че впоследствие повечето потребители ще се повтарят ако им хареса сайта и от търсачките ще намалеят. Аз имах подобен сайт и монетизацията е трудна. Стандартната опция е amazon и да продаваш книги... процента е между 4 и 8 а шанса да продадеш на някой който търси безплатно книгата малък. Но все пак и аз съм си купувал книги от амазон, така че не пречи да опиташ
 
От: Монетизация на e-booktutorials.blogspot.com

Трафика за момента е около 100 на ден само от гугъл, идват на най-различни ключови думи, за отключване на айфон, за активация на ХР, за активация на офис 2007, как да инсталираме хр през усб, как да хакнем ви-фи мрежа, ето тук има списък със ключовите думи за които са идвали: www.yourmobile.ws/keyword.txt :)
 

Горе