Моренише предлагат ли безплатен хостинг?

Moko

Well-Known Member
Днеска се регистрирах в Моренише... Имат разни работи, ама като гледам, май най-много ще вървят хапчетата проактол... Въпроса ми е , Моренише предлагат ли безплатен хостинг ? Гледам че има темплейти ама те са за сайтове (в смисъл не стават за блогове?)... Хостинг имат ли ?
 
Аз съм нов фен на предприемач. Направих сайт за проактол (е, постнати са само 10-12 страници), но май попаднах в sendbox-a на гугл. Чета ви тук - то не бяха линкове от къде ли не - никакава реакция. И ако преседя там 6 месеца (а споед някои и повече) платеният хостинг става двоен - плащаш, ама за нищо.
Един въпрос - трябва ли още на първата страница да има реклама на проактол или да е замаскирана за по-нататък? Този въпрос ме мъчи...
 
Здравей и приятно изкарване тук - има какво да научиш.
Не бъди сигурен, че са те шитнали. Продължавай с линк кампанията и сео-то. Виж тук писах по този въпрос и стигнах до извода, че няма смисъл да се събмитваш в гугълския индекс. Ти направил ли си го? Налази на първо време Yahoo (ако не си).
А по въпроса: Отговорът е много прост - отиди на пазара и потърси доматите, които си видял във вестника. Ще ги намериш веднага, защото продавача ги е изложил най-отпред.
Ти продаваш "домати", а не кокайн! - покажи това, което продаваш и го предложи така, че да привлече вниманието, точно както рекламата е довела потенциалния купувач. Той иска да види това, за което е дошъл, а не да го търси и да се чуди дали не греши.
Успех :D
 
Да

Благодаря, stiflar!
Истината е, че събмитнах в гугъл, кактои направих и с първия си сайт. Но той беше на бг и нямах никакви проблеми да се окажа в индекса. Нямах идея (новак съм, та новак!), че с енг сайтовете не е така. Още в първите дни пратих линкове от yahoo, после от digg (kakto morenish съветват), но нищо...
За друг път ще внимавам повече (ако във внимаването е работата) :)
Поздрав!
 
10x, Blinky!
Днес аз танцувам - гугъл ме "пусна". Сигурно щото се оплаках вчера! Сега остава някой ден да направя и продажба :)
Ще си ви чета!
 

Горе