Моят блог :)

От: Моят блог :)

Успех с Адсенса + хак контента

не знам дали ще се връщат хората, зависи как и какво пишеш.

ако влизам в тоя блог, най-вероятно ще съм чел и копи-пейст статиите
лично аз няма да се връщам
 
От: Моят блог :)

Ами това ми е първия блог с адсенс.Вмомента мисля да правя някои които ще са по уникални.Информацията наистина повечето са я чели ,но кат за начало мисля че е добре.На български език има ли трафик?Ще искарвам ли добри пари ако е богата на съдържание ,и не е ли най добре да направя в блога да се превежда страницата на български и на англииски bg|en?
 
От: Моят блог :)

не бързай толкова с парите, първо разучи всичко ... пък тогава мисли за парите ... хвани се за нещо, което ще е интересно за всеки ... и което е " по уникално" .. ;)
 
От: Моят блог :)

Има ли добър успех с български писания ?Рекламите сигурно ще са на български тогава ,но има ли добър български трафик :) или няма смисал от български?
 
От: Моят блог :)

Незнам защо си се насочил в тази тематика, но не очаквай 500 уникални дневно. Ако го правиш за удоволствие - става, но за да печелиш от адсенс ти трябва нещо - и аз все още пробвам какво. Успех и трупай уникално съдържание. Добавяй уникалните си текстове в Артикъл директориите и ще си по-готин отколкото си готин в момента. Последното е шега.
 
От: Моят блог :)

Послушай колегите. За удоволствие може да си го правиш, но за печелене - трябва много работа....
 
От: Моят блог :)

Помня преди време още когато единствените ми известни търсачки бяха хит.бг и яху, тоест преди доста време. И когато се опитвах да разбера как да хакна ПЦ-то на учителката ми по информатика и да мога да влизам remote примерно и се бях пробвал с детския си акъл може би тогава да търся хак, та в яху и в хит-а ми намираше адски много кънтент за тази думичка още тогава, но от всичко, което тогава прегледах все някой от някъде ми казваше: "за да си истински хакер трябва да не те е страх", "най-веселото е като хакваш страниците на ЕфБиАй" и все неща от сорта, но никой никъде не беше пуснал примерно някой и друг троянец за свободен даунлоуд или нещо, което реално би ми било полезно на мен в качеството ми на супер голям нуб в тази сфера. За момента ако трябва да съм честен в твоя блог се почувствах като в онези години когато някой от някъде ми казваше колко голям хакер е той и аз колко нищо не знам все още :) Ако искаш да си полезен и да имаш повече посетители опитай да даваш инфо на страниците си с което наистина да помагаш на някой, като съответно не забравяш и да казваш, че почти във всеки случай той може да бъде проследен и какви са последиците... :) Успех ти желая за напред :)
 

Горе