Моят първи блог

Twis7

Active Member
Здравейте това е моят първи блог parlament-bg.blogspot.com
Разбирасе като визия е нищо.Статиите ги пиша сам(ако някой зачете ще се обеди:lol: )Реших там да изливам мъката си,за нашата мила родина.Ако някой го вълнуват същите неща,нека да пише за препоръки и критики,да пием по 1 бира :)8)
 
От: Моят първи блог

След около 20 секунди разглеждане мога да ти дам съвет. Оставяй интервал след препинателните знаци и си прочитай текстовете след като ги мине спелчекера, за да няма смехории като "прокуратура та". Ползвай истинските кавички "", а не това нещо '.
 
От: Моят първи блог

Аз не разбирам от блогове, но пък само след 2 секунди мога да ти дам съвет : създаването на сайт или блог, който се занимава с мизериите и кирливите ризи на политици, ченгета, престъпници, връзките между тях и икономическите им зависимости, тук, в България, е опасно занимание....

Разбира се, и тук всичко е относително, зависи кой (личност, обръч, или просто "приятелски кръг) стои зад гърба на такъв блог...:):)
 
От: Моят първи блог

смени темата или я модифицирай , че VtoriChepik се е задържал 20 секунди ама щото е разглеждал :)
а и не е подходяща за политика
 
От: Моят първи блог

Мда, както казаха по-горе смята на темата, разстояние между препинателните знаци, както и оставяй по един ред между абзаците - по четливо е. Както и внимавай, като качваш картинки да не стават размазани.
Късмет в начинанието, иначе. ;)
 
От: Моят първи блог

Благодаря,утре ще вида да го пооправя,Истината е била в уникалното съдържание,колко късно се усетих :twisted::)
 
От: Моят първи блог

самоизтрих се, щото звучеше повече като заяждане, а не като съвет.

Успехи
 
Последно редактирано:

Горе