Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

skills

New Member
Скъпи webmaster-и, ако желаете да повишите трафика на вашия сайт и залагате на качествените игри, то се възползвайте от възможността - ZaribaGames.

ZaribaGames e платформа за мултиплеър флаш игри. При интерес от Ваша страна можем да ви предоставим игрите, като физически те са на наши гейм-сървъри и се визуализират на вашия сайт.

Чрез нашите игри ще направите вашият сайт едно по-забавно и приятно място за вашите потребители.

При интерес, моля пишете на i.yordanov[at]zaribagames.com
 
Последно редактирано:
От: Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

Тези са доста некоректни според мен. На нас ни бутаха негативни рейтинги в http://www.facebook.com/apps/application.php?id=192743726141&v=app_6261817190 без дори да са играли приложението... Разбира се, всеки сам си преценя, но имайте го в предвид
 
От: Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

Колега в случая ти си некоректен. Защо си мислиш, че ние сме причина за вашите проблеми с играта? Това че всеобщото мнение на играчите ви е, че играта ви е имала или има проблем би трябвало да е стимул за вас да си я оправите.

Ние също доста се потрудихме над нашия Белот, но бизнес модела ни определено не включва това да спамим вашето приложение. Повярвай ми нямаме време да се занимаваме с глупости и това което се опитваш да кажеш тук е смешно и некоректно.

Надявам се си бил просто в кофти настроение и ще се извиниш на хората, че се опитваш да ги подведеш.:shock:
 
От: Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

Странно как тогава, пролифи, които дори не са отваряли приложението (имаме пуснати логове и ги следим тези неща) пускат негативни коментари. Странното в случая беше, че те всички те бяха от 30-те фена на Zariba (въпросната случка се развива преди около 10 месеца). Аз лично не мисля, че беше случайно, но всеки от четящите тук може сам да си прецени. Дали някой ваш служител си е взел присърце работата и е организирал нещата сам, не мога да кажа, ще ми се да вярвам, че е така и това не ви е фирмена политика.

А за това какви проблеми имаме и дали ги оправяме... броя на активните ни потребители е достатъчен фактор. Както казах, всеки сам си преценя на кого да вярва, аз просто изразявам моето мнение.
 
От: Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

Я разкажи за PRO екстрата как ви хрумна и как така логото на бутона е звезда? :D:D:D

Пожелавам ви да имате още 10х толкова потребители!

Беше ми приятно да ми поспамиш по темата, но плс не си пускай референции към белота, че някак не е коректно.

Жив и здрав и късмет с Белотеца :p

PS Други игри освен белот имате ли? Коя фирма сте, защо не откривам връзка с вас?
 
От: Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

Нещо не разбрах въпроса за PRO акаунтите, но като цяло идеите ни къде и как ще бъдат нещата са още от преди година когато започнахме работа по проекта.

Лика съм го сложил за да може, които иска да влезе и да види как стоят нещата и сам да си прецени как са нещата и защо е такова отношението ми. Вярвам в интелекта на повечето посетители на този форум и знам, че са способни и сами да свържат нещата. Които ме познава, знае че обикновено съм страшно пасивен и не се меся в нещата на останалите... освен ако някой не се опитва да ни прави мизерии и поразии.

Към момента, белота ни е единствената игра. За връзка с нас, предоставили сме всичката изисквана от закона информация
 
От: Мултиплеър игри за вашият сайт от ZaribaGames.com

Благодаря Ви и успех от мен :) Хубав и интересен блог и фирмения сайт и той :)
 

Горе