НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА

От: НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА

Нови цени ! Много изгодно !
За контакти : лс или скайп : s_gerrard_8-liverpool

ОТКЪДЕ ИДВАТ ПОСЕЩЕНИЯТА?
МОЖЕ ЛИ ДА ПОКАЖЕШ АНАЛИТИКА ?

ПИСНА МИ ОТ ИЗМАММНИЦИ !

това лайно което предлага реклама в мижавия си сайт
НЯМА И 300 УНИКАЛНИ НА ДЕН !

ТОЯ ТЪРСЕШЕ ДОВЧЕРА РЕКЛАМА
ПРЕДЛОЖИХ МУ РЕКЛАМА ПРИ МЕН
разбрахме се 40$ за три месеца и му дадох ден за да прецени дали е доволен от резултата!
държах му банера 2 дни но той каза че иска още един ден
за да прецени че нещо били слабо посещенията - казах му чао и го махнах
за банер беше сложил една лентичка с надпис музика там няма значение
КАКТО И ДА Е
ТА ТОЯ КЕЛЕШ
ЩОТО Е КЕЛЕШ НА 17 ГОДИНИ ОТ СЕЛО

ЛЪЖЕ С ТЕЗИ 5 000 ПОСЕЩЕНИЯ И 25 ООО ИМПРЕСИИ МНОГО НАГЛО ЛЪЖЕ !!!
НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ
НЕКА ДА ДАДЕ ПАРОЛА ЗА БРОЯЧА СИ АКО ИСКА ДА ДОКАЖЕ ЧЕ НЕ ЛЪЖЕ И ОТ АНАЛИТИКА ДА ПОКАЖЕ !
САЙТА МУ ИМА В ГУГЪЛ 150 РЕЗУЛТАТА въртят му няколко сайта чрез програма банера на 150 презаребждания по веднъж излиза неговия и нагъл !!! всичкия му трафик е фейк !
БИЛИ МУ ДИРЕКТЕН ТРАФИК УНИКАЛНИТЕ - ТЕ ХОРАТА С ЕИЗБИВАТ ДА ПИ6АТ ДИРЕКТНО САЙТА МУ !
ПРАТИХ МУ ПШИТАНИЯ НА ЛИЧНИ ПОКАЗА МИ НЯКАКВИ СТАТИСТИКИ ИЗМИСЛЕНИ - ЗА ЦЯЛОТО ВРЕМЕ АМА СКРИЛ ВСЕ ЕДНО СА ЗА ДЕН

само искам да знам този дето е писал че си купува реклама една балък ли е ИЛИ ПОСКОРО Е В ИГРАТА И ТОЙ ! АДМИНИТЕ ДА КАЖАТ
И ДА ПРЕЦЕНЯТ НЕ Е ЛИ ЗА БАН ТОЯ
И КОЙТО ПИШЕ В УЕБМАСТЕР ФОРУМА И ТАМ ДА КАЖЕ КАКЪВ Е ДА НЕ ЛЪЖЕ ТОПЛКОВА НАГЛО ХОРАТА ЛАЙНОТО РЯДКО !

НА КРАСТАВИЧАТРИ КРАСТАВИЦИ ДА ПРОДАВАШ Е НЕГОВАТА РАБОТА В ТОЯ ФОРУМ ! ЗА БАН БОЙ И ЕБАНЕ Е ТОЯ !

ХАХХАХАХА...
ТОВА ЧЕ ТВОЯТ САЙТ МИ ВОДЕШЕ ПО МИЗЕРНИТЕ 15 ПОСЕЩЕНИЯ НА ДЕН... И РЕШИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ !!! ОТВОРИЛ СЪМ ТИКСОТО, КОЙТО ИСКА ДА ГЛЕДА !

ОТНОСНО ГУГЪЛ .. САЙТА Е НА 1 СЕДМИЦА КАВКО ИСКАШ ДА ИМА 5милиона резултата ли? ПРАВЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ.. БАНВАЙТЕ МЕ .. КВОТО ИСКАТЕ... ТОВА, ЧЕ СЕ ОТКАЗАХ ОТ РЕКЛАМАТА ТИ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ ! ! !

Аз си пуснах реклама там, горе 728х90 ми е банера и съм доволен. Води ми по около 30-40 посещения на ден, което не е лошо с оглед на цената.

ДАЙ ТИКСОТО ДА ГЛЕДАМЕ КЕЛЕШО ТОЯ Е ЗА БАН ОТ ВСИЧКИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ

АЗ БЯХ ТО4ЕН И ТИ КАЗАХ ТЕСТВАЙ ПРИ МЕН ЕДИН ДЕН АКО НЕ ТИ ХАРЕСА НЯМА ДА ПОРЪЧВАШ НАЛИ ТАКА - НЕ СЪМ ЛЪГАЛ ЗА НИЩО
ПРОСТО ТОВА ЧЕ КУПУВАШ РЕКЛАМА ПРИ МЕН А ИМАШ 5 000 ПОСЕЩЕНИЯ МЕ НАКАРА ДА ТЕ ПРОУЧА ЗАЩОТО НЕЩО НЕ Е В РЕД НАЛИ ?

МОЛЯ АДМИНИСТАРТОРИТЕ НА ФОРУМА ДА МИ ИЗТРИЯТ АКАУНТА !

ДАЛ СЪМ ТИКСО. ТЪРСЯ ВСЯКАКВА РЕКЛАМА. ТОВА, ЧЕ ИМАМ 5000 НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СПРА И ДА НЕ ТЪРСЯ ОЩЕ 100 ОТ ТУК И ОЩЕ 100 ОТ ТАМ НАЛИ ?

Аз си пуснах реклама там, горе 728х90 ми е банера и съм доволен. Води ми по около 30-40 посещения на ден, което не е лошо с оглед на цената.

30-40 ПОСЕЩЕНИЯ НА ДЕН СА НИЩО ЗА САЙТ С 5 000 УНИКАЛНИ И 25 000 ПРЕЗАРЕЖДАНИЯ

Като ти напише, че сайта му е на 3 дни и като му видиш сайта на какво прилича и ти става ясно, че даже и 300 уникални няма.
Амон, не се хаби излишно да се ядосваш.
Който си има ум в главата ще си ги провери и прецени нещата.
Това за поста на потребителя след него, дето била много изгодна рекламата, мен също ме интересува дали не е наговорена работата.
Защото и на мен ми писна от тарикати и вчерашни келеши,
които се опитват на всичкото отгоре да набутат и някой друг.:mrgreen:

От: От: НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА

ДАЛ СЪМ ТИКСО. ТЪРСЯ ВСЯКАКВА РЕКЛАМА. ТОВА, ЧЕ ИМАМ 5000 НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СПРА И ДА НЕ ТЪРСЯ ОЩЕ 100 ОТ ТУК И ОЩЕ 100 ОТ ТАМ НАЛИ ?

КЪДЕ Е ТИКСОТО ДАЙ ДА ГО ВИДИМ НА МЕН МИ ИСКА ПАРОЛА И ИМЕ !

ама как да не се ядосвам лайнара виж как лъже че и нагал набил цени като все едно е на нетинфо от мрежата бе МАМКА МУ И ЛАЙНО РЯДКО

и нагъл

ЕТО ИНФО НА ТОЯ КОЛКОТО НАМЕРИХ НЕ М ИСЕ ЗАНИМАВА ДА СИ ТРОВЯ НЕРВИТЕ

ЕТО МУ ИМЕНАТА И ЧАСТ ОТ НИКОВЕТЕ И ЕМАЙЛИТЕ :

[email protected]
kostadin buglov
[email protected]
buglov
mgdako
Костадин Буглов
Рождена дата:23 Сеп 1992
mbox7net

LAJNQN SAJT ZA MUZIKA IO PRAWEL 5 000
ЗАЩО МБОКС7 НЕ ПРАВИ ТОЛКОВА БЕ ЛАЙНО ? А ТОЯ ТИ НОВИЯ ПРАВИ ?

[URL="http://www.muplayring.net/hard/"]www.muplayring.net/hard/[/URL]

A?

тоя сайт има 600 посещения досега а ти имаш 800 от него а? и как става тая работа много те кликат там а? що нямаш линк ?

НАПРАО САМ СИ ОТРЯЗА ПИШКАТА КАТО ОТКЛЮЧИ СТАТИСТИКАТА!

От: От: НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА

МОЛЯ АДМИНИСТАРТОРИТЕ НА ФОРУМА ДА МИ ИЗТРИЯТ АКАУНТА !

ЗА КО ТЕ ТРИЯТ НЕКА ВСИЧКИ ВИДЯТ ИЗМАМНИКА !!!

Чакайте бе, какво стана тук. Немога да повярвам какви спамери има тук. Неможеш ли да се обосновеш в един пост? Не е нужно ферманите, леле

ДАЛ 1000 ЛЕВА ЗА РЕКЛАМА ... В ЗАМУНДА ... ДАЛ .... ТОЙ
Ето ти тиксо [url]http://www.tyxo.bg/?86835[/URL]
Днес съм платил реклама в замунда. Дал съм над 1000лв за реклама и продължавам да давам !

Горе