НОВ НАЧИН ЗА ОФЛАЙН РЕКЛАМА

Guess

New Member
Здравейте на всички, които се интересуват от маркетинг и реклама.
От известно време работя върху създаването на нов продукт, който многократно увеличава възможностите за реклама чрез захарчетата за кафе.
Става въпрос не само за принципно нов вид продукт, но и за концепция, чрез която добре познатото ни захарче се превръща в мощен инструмент за реклама, която достига ефективно до огромен брой потребители ежедневно. Да, именно там е неговата сила – евтино, масово и… мнооого масово. Вярно, не е от модерните интернет рекламни хитрини, но все пак хората понякога пият и реални кафета, нали?
Но да се върна отново на малкото захарче. Чрез него биха могли да се организират промоции, игри, онлайн залагания, реклама и условия от банкови институции и бързи кредити, оферти за групово пазаруване, талони за отстъпки, връзка с интернет страници, линкове към клипове и оферти и на практика всякакъв вид полезна или рекламна информация за всеки вид бизнес, както в България, така и в чужбина.
В момента силата и масовото разпространение на захарчета за кафе се използват твърде неефективно и рекламата чрез тях се свежда само и единствено до имиджова и изписване на лого върху ограничената му площ. Благодарение на концепцията си този нов продукт би могъл да се предлага безплатно или на символична цена на заведенията (които впрочем в момента си ги купуват) и въпреки това печалбата да е по-голяма в сравнение с конвенционалните захарчета за кафе!
И не на последно място, продуктът е така замислен, че да бъде желан, интересен и търсен от самите клиенти на заведенията, като те дори могат да изпият кафето си безплатно!
Ако има заинтересовани хора със свободни капитали и нестандартно мислене, моля да заповядат :)
 

Горе