НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШАТА ПОМОЩ !!! Арбираж на домейн

Synthetic

Active Member
Здравейте!

Преди извесно време регистрирах домейна olimpicgameslondon.com , като слагах пренаписани или микснати статии от london2010.com . Бях сложил и адсенс , като без оптимизация блога прави по 5/10 посещения дневно

Днес получих пакет по обикновената поща, в който имаше около 22 страници относно арбитраж и диспут спрямо мен. Много не съм на ТИ с английския и ще съм ви МНОГО БЛАГОДАРЕН ако някой отдели 20/30 мин. и прочете целия текст, който сканирах преди малко...

http://rapidshare.com/files/413273867/scanned-1-22.rar

Загазил ли съм според Вас и дали това е ДОСТОВЕРНО???... Може ли да ми отнемат домейна и какво да направя... До сега не съм изпадал в такава ситуация и съм "леко" притеснен

Много ви благодаря предварително!!!

Oчаквам вашите отговори....
 
От: НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШАТА ПОМОЩ !!!

Здравей,
Толкова хартия на 1 място..на някой циганин ще му светнат очите.
Та, по въпроса..
Този документ ми изглежда достоверен и там пише, че домейна olimpicgameslondon.com трябва да се прехвърли на подалия жалба.
Личното ми мнение е, че ако са достатъчно 'мощни' и достоверни, ще си изземат домейна без да те питат, а просто трябва да те уведомят както учтиво са направили.
Не прави нищо. Ако ти го вземат, вземат.
Успех!

едит: Не се притеснявай и не прехвърляй домейна. Така смятам аз..
 
От: НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШАТА ПОМОЩ !!!

Ще прочета текста, моя съвет е да се опиташ да се спазариш за разумна цена да им го продадеш. Не се лакоми, вземи 500-600 долара и по живо, по здраво.
 
От: НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШАТА ПОМОЩ !!!

Така, това което се казва е, че те настояват ти да махнеш цялото съдържание от домейна - тоест да няма никакъв сайт на него. Освен това те съветват да не го подновяваш. За момента не искат да го трансферираш или да им го даваш, но имат такива намерения, ако не се съобразиш. Това са първите две страници.

В двата случая, които са ти изпратили става дума за арбитражи, които са спечелили. Въпроса е дали има такива, които са загубили? Те няма да ти кажат със сигурност, дори и да има такива. Също така твърдят, че категорично отказват да купуват домейни, за да не ощетяват бюджета на игрите (нищо, че са наринали една камара пари за тия адвокати, а и арбитражите хич не са безплатни)

Моите са съвети са 2:
1. Махаш всичко от сайта и се опитваш да изкараш пари от домейна като го продадеш. Я в GoDaddy, я в SEDO. Не го паркирай, защото това може да ги накара да почнат арбитраж. Който го вземе да се оправя.
2. Другия вариант е да поемеш риска и да видиш дали ще ти го вземат.
 
От: НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАШАТА ПОМОЩ !!!

Момчета, много ви благодаря!!! : )

Според Вас добра идея ли е ако го пусна и в DP форума?
 

Горе