Набираме колеги за Афилейт програма

djokando83

Active Member
Здравейте колеги ... Искам да ви представя една доста добра афилейт програма , с която всеки може да си докара по някой допълнителен лев ,с не повече от 10 минути на ден .
Става въпрос за един от големите китайски търговци - GearBest.
От сайта ме помолиха:
- да представя тяхната програма в България , като целта им е да се наложат ,като един от предпочитаните сайтове в България ,що се отнася до пазаруването от Китай .
- Да им намеря сериозни партньори , които да предложа за дългосрочна работа с техния сайт . ( с отделни бонуси и стимули от официалната им партньорска програма .)

В други страни ,като Турция и Хърватска вече са на второ място (след АлиЕксрес) . Честно казано вече около 20дни тествам тяхната програма и съм доволен . - разполагам с 20К страничка , както 20К ФБ група в която пускам по 1 реклама на ден за даден продукт и учудващо дори за мен съм продал стока за около 1000$ , от което имам около 70$ комисионна .Предполагам колеги с по-големи страници или сайтове и с повече свободно време могат да си вадят и по-добри доходи . Комисионните варират от 6 до 11% в зависимост от вида на стоката ,които продадете . Повечето хора ( поне при мен ) купуват техника и разни подобни джаджи ...

КАКВО СЕ ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ПРОГРАМАТА ?

Трябва да ми изпратите попълнена табличка със следните данни : на линка е качена примерна празна таблица, която може да ползвате https://www.dropbox.com/…/u8nkn5…/AABJHbPiNb9S76KXFA0KKWO6a…
1.Имейл , линк към ваш сайт , форум , ютуб профил , ФБ страница или група , където ще рекламирате съответните стоки . Приблизителен месечен трафик на сайта , брой потребители във ФБ страницата или групата . Категория на сайта (например - забавление ...или техника) , Данни за връзка с вас , ако решите да се включите към нашата програма . Изпратете ми тези данни на email:[email protected] или на лично съобщение и аз ще подам данните ви за моментално одобрение към програмата им .

Данните ще бъдат предадени към човека , който отговаря за разработването на нашия пазар . Така ще може да следи кой как се представя . Ще може да ви предлага и различни стимули (отделно от стандартните , които ще намерите в официалната афилейт програма) . Хората търсят сериозни партньори с които да наложат техния сайт в България .

Отделно ще се регистрирате и в официалната им афилейт програма от където ще си ползвате стандартните комисионни и бонуси .


Включването в програмата е напълно безплатно !!! Рекламните материали в програмата се ползват безплатно . Минималната комисионна , която може да изтеглите от афилейт програмата е $100 към Пейпал .
 
Последно редактирано:
Така пожелаха ... затова не съм дал никакви афилейт линкове и такива неща . Предполагам водят някакви статистики за различните пазари - незнам . Идеята е им беше да подбера сериозни хора , които имат големи сайтове /ФБ групи и страници / ютуб акауни или дори подходящи форуми . В този форум има доста такива потребители ... затова сложих поста тук ...

В скоро време търсят начин за бърза и евтина доставка до България (а и до Балканите ) , като пазар , за да могат и хората с онлайн магазини директно да качват техни стоки . Дали и как ще стане незнам , но имат няколко големи склада в Европа и предполагам могат да измислят нещо .
 
Има рекламни банери на английски , но лично аз не ги използвам ... Просто си генерирам един афф линк на стоката , която съм решил да рекламирам на страницата си ... Слагам една снимка (на модел смартфон) , кратко описание от 1-2-3 реда и линк за поръчка :) Разбира се всеки си има различни стратегии . По принцип всяка стока , която е на промоция си има готов html банер за споделяне във ФБ или на сайт , но мисля че като има качена снимка има по - голямо гледане .
 
https://www.facebook.com/Grifon-1072379812790675/?ref=br_rs

Това е страницата ми където рекламирам аз . Може да разгледате как правя аз . Страницата ми не е таргетирана , прави я колега от форума . Взаимствах идеята от големите им страници в Италия и чужбина . Вече ако ще се рекламира на сайт може би банерите ще са по-добър вариант
 
Данните от таблицата , която искат да се попълни са за контакт и изпращане на индивидуални оферти , при добри резултати . Тъй като тепърва започват работа с нашия пазар е възможно да има някои различни оферти от стандартните , които са на сайта на афф програмата им . Те ще бъдат пращани индивидуално . При добри резултати е възможно да има и "безплатни" мостри , които може да използвате за себе си или да продадете и инвестирате за реклама . Не е проблем да се регистрирате директно в афф програмата им и ако ви допадне да ми изпратите данните от таблицата за да ви добавя . Мисля , че не губите нищо .
 
Не стана ясно защо ТЕ които и да визираш искат да се минава през теб, а не през сайта направен точно за тази цел.
 
В сайта всички оферти са еднаквки за всички , а по този начин ще може китаеца , който отговаря за нашия пазар да пуска различни оферти за селектираните от мен хора .
Идеята , с която се свързаха с мен бе именно да им намеря сериозни хора с които да работят и с помоща на които да се опитат да наложат сайта си в България . Затова по списъкът който им пращам ще си подбират и хора за по-тясно сътрудничество , с индивидуални оферти . Аз например се разбрах за безплатни мостри .
От стандартния сайт си ползвате само стандартната комисионна . Разбира се че не е нужно да минавате през мен за нея .
На мен пращате данните , само ако искате да ви подам към човека , който отговаря за нашия пазар . В случая ще се явявате освен хора от афф програмата им - и партньори на самия сайт , които полагат усилия да се наложи сайта в България . Това разбира се дава възможност за допълнителни стимули от хората , които отговарят за нашия пазар (отделно от афф програмата)
Вие пак ще си се регистрирате в официалната им афилет програма , просто освен от нея ще може да се възползвате и някоя и друга оферта от съответната структура , отговарящ за нашия пазар .
 
Последно редактирано:
Значи ми казваш, че ако се регистрирам през афф системата им и направя добри резултати те сами ще ме потърсят, защото искат да налазят нашият пазар... тоест излишно е да ти се изпращат данни за каквото и да било ;)
 
Точно обратното ... ако се регистрираш през афф програмата ще ползваш само стандартната комисионна . Ако пратиш данните и на мен , а аз ги препратя на човека който отговаря за нашия пазар - неофициално ще получаваш подаръци , безплатни мостри и други глезотийки .
 
AMitrev говорим все пак за китайци! Това са хора, които работят с ниски маржове и затова предпочитат да си изграждат пазарните канали, като следват например емоционалния елемент. Затова действат с поставени живи хора, а не директно със сайт. Колко американски потенциални бизнес партньори биха почнали писмото ти с "Dear friend", ако все още си им твърде непознат?

При американците технологията е съвсем различна. Залагат на точното автоматизирано позициониране и рекламиране на продукта, но слагат по-голям процент печалбата. При тях човешкия труд е скъп и затова търсят автоматизация... То и при китайците вече човешкия труд поскъпва, но те така са си свикнали вече да работят...
 
@rujel така е, но не ми казвай че китайците са толкова глупави, че да не следят как се представят хората регнали се в афф сайта им за да им предложат по-добри условия.
 

Горе