Награди за потребителите

slr

New Member
Защо не направите някакво награждаване от типа: най-смешен във форума, най-умен, най-скромен, най-малко пишещ, най-активен и тн.
и естествено потребител на месеца.
говорим само така, не е нужно да има някакви материални награди.
 

angelovarna

Active Member
Тази идея в този й вид нещо не ми харесва много..... по-добре би било да има мод за коефициент. Колко е полезен дадения потребител във форума при решаване на проблеми заявени в различни теми ;) Всеки, който иска да им благодари ще може да им дава по-една точка.
Тази идея вече е реализирана в един друг форум и е един вид стимул за смислени теми и отговори, а не просто за спамове и офтопици.
 

slr

New Member
Ок съгласен съм, предложението ти е прекрасно. Но двете неща не се изключват едно друго според мен
 

slr

New Member
Добра идея.
Имам един куп добри идеи как да стане форума по хубаво място. Естествено за това се иска някой да ги осъществява. Надявам се собствениците, админите и модераторите да са достатъчно нахъсани.
 

vetzkov

Well-Known Member
аз напълно подкрепям да има морални поощрения за хора които наистина помагат и допринасят една идея повече от останалите за развитието на този форум :wink:
 

coolice

Owner
Мерси за всички предложения както казах ще го обмислим ;)missy каза:
може и награда за най-изчерпателно изказване по дадена тема :roll:

Я миси се появи ;) Не беше влизала отавна ;) Ще има среща на форума другата събота ;) и бих те помолил да гласуваш тук че процента на даммите излиза по нисък от деиствителният ;)

http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=1060
 

Горе