Защо не направите някакво награждаване от типа: най-смешен във форума, най-умен, най-скромен, най-малко пишещ, най-активен и тн.
и естествено потребител на месеца.
говорим само така, не е нужно да има някакви материални награди.
Тази идея в този й вид нещо не ми харесва много..... по-добре би било да има мод за коефициент. Колко е полезен дадения потребител във форума при решаване на проблеми заявени в различни теми Всеки, който иска да им благодари ще може да им дава по-една точка.
Тази идея вече е реализирана в един друг форум и е един вид стимул за смислени теми и отговори, а не просто за спамове и офтопици.
Добра идея.
Имам един куп добри идеи как да стане форума по хубаво място. Естествено за това се иска някой да ги осъществява. Надявам се собствениците, админите и модераторите да са достатъчно нахъсани.
аз напълно подкрепям да има морални поощрения за хора които наистина помагат и допринасят една идея повече от останалите за развитието на този форум :wink:
Я миси се появи Не беше влизала отавна Ще има среща на форума другата събота и бих те помолил да гласуваш тук че процента на даммите излиза по нисък от деиствителният