Ciao, Поствам CSS Beautifier, който ползвам от доста време и нямам никакви оплаквания. Става и за HTML, JS, API. Кликай смело: https://www.10bestdesign.com/dirtymarkup/css/
Почакай, ползваш beautifier за да оправиш .min файл на bootstrap official release? нали знаеш, че release-ите винаги имат .min файл, който си е за продукшън, и друг който е за develop, може да се намерят винаги и двете версии в cdn директориите , и друго - не пипай никога bootstrap core файловете, пиши си стилове в друг css файл ... view-source:https://www.neromare.com/bl-themes/alternative/css/bootstrap.min.css Гледах с твоя сайт, и официалния 4.0 буутстрап и няма разлика, каква ти е идеята да ти трябва не .min файл за продукшън? Мдааа, пипано е по core файла на bootstrap
Трябва да ровя, да търся, не знам къде да търся, не ми се занимава. При ъпдейт, просто си имам копие, ще кача копието, ако само това е проблема. На WP си слагам всичко в child-a. С колко мб ще му намаля размера, колко по-бързо ще зарежда ако не го пипам... Може би ако имам много контент. Как мислиш? Трябва да седна да тествам за скорост, един ден като имам повечко неща и снимки.
Ами според мен ровенето и търсенето е точно като едитваш core файла на буутстрапа. Отдолу си слагаш един нов style.css , той така или иначе овърайтва нещата от по-нагоре и си пишеш класа и си готов.
Това го мразя да го правя, понеже като трябва да търся, или да премахвам нещо, или да слагам ново, трябва да проверявам и сравнявам. Нищо. Ще ги пиша в съществуващия style. Thanks. Edit: Готово. Което ме навежда на мисълта, да редактирам и поста си, да не вземе някой да вземе моя пример, който е не е най-изрядния, и да почнат да мацат.
Малко офф. Имах преди време нещастието да оправям индийски манджи. Ония типове бяха разархивирали гугъл апи пхп библитеката и си я викаха по старомодния начин инклуд/рекуайър. Това го преглътнах обаче дебъгвам аз и логиката ми убягва... пуснах едно сравнение на файловете и изненада библитеката фардкоди здраво... имаше дори креденшъли забити някъде вътре .