Най-изгодното място за покупка на Биткойн в България!

nike09

New Member
Най-изгодната борса за покупка на Биткойн и друга криптовалута в България!
https://www.altcoins.bg/…/NJkaiBEyqe4C6aSFgxieLKBr2EFGalRu1…

Бонусната програма на Altcoins.bg е уникална по рода си, защото е съставена от две пера, които може да ви донесат допълнителен доход. С нея може да печелите както от своите собствени поръчки, така и от тези на вашите приятели. Събраните точки може да обмените за криптовалута по желание в платформата или да изхарчите за готини продукти в нашия Онлайн Магазин.
Ето какво трябва да направите, за да започнете още днес:
1. Регистрирайте си профил в Altcоins.bg
2. Верифицирайте се.
3. Вземете своя персонален линк и го разпространете.
4. Спечелете точки и ги изхарчете!
Ако пък сте от предвидливите, които вече имат верифициран профил при нас, поздравления! Вие сте две крачки напред и ще имате възможност първи да се възползвате от предложенията ни! Просто влезте в потребителския си панел в менюто Бонус Програма.
Програма Покани Приятел
Афилиейтната програма на Altcoins.bg е създадена за тези от вас, които са активни и постоянно навиват приятелите си колко е яко да се инвестира в криптовалути. Ние много добре знаем колко време отнема да обясниш на всеки какво е биткойн, къде и как да си създаде портфейл, да помагаш при всяка транзакция и т.н. Естествено много рядко някой ще ви заплати за тези услуги, затова ние сме тук. Altcoins.bg ще ви даде бонус за всеки клиент, който доведете при нас и за всяка негова поръчка, без ограничения!
Освен че при нас е много по-приятно, лесно и удобно, ще имате възможност и да спечелите допълнителни пари без самите вие да трябва да инвестирате.
Ако пък имате блог, сайт за криптовалути, профили в социалните мрежи и т.н., съвсем спокойно вече може да монетаризирате трафика си и да започнете да печелите от това, което правите.
Специално за вас, освен линка, в потребителския си панел ще намерите и няколко готови банера с вашия линк, които директно може да споделяте.
Какво точно печеля?
За всеки регистриран потребител през ваш линк, и двамата печелите по 20 точки. За всяка поръчка, която вашите приятели генерират, печелите 0.2% под формата на точки в бонус акаунта си.
Бонус точките при регистрация се начисляват и на двамата, когато вашият приятел регистрира и верифицира акаунта си при нас. Бонуса от 0.2% за всяка поръчка ще получите веднага щом поръчката е със статус „завършена“.
Какви са тези точки?
Ние не сме финансова институция затова в профилите си не може да събирате директно фиатни пари. Точките са техен заместител и ще се обръщат в левове по определена формула. Тя е много проста... 10 точки = 1 лв.
Това означава, че за всеки клиент, който доведете при нас, директно получавате 20 точки ( 2 лв.) в бонус акаунта си. Поканете 50 приятели и ще имате 1000 точки (100 лв.) за харчете на платформата или в магазина ни без дори да смятаме тези от поръчките им.
Това е! Поканете приятели и ще спечелите от тяхната регистрация, а след това и от всяка тяхна транзакция!
Това обаче не е всичко! Всеки наш клиент получава 0.3% бонус под формата на точки за всяка собствена транзакция. Нека обясним как точно работи:
Кешбек програма
Това е още една уникална услуга, която предлагаме за лоялните си клиенти. За всяка поръчка, която направите в Altcoins.bg за обмяна на криптовалути към левове и обратно, ще получите 0.3% обратно в бонус портфейла си. За да проследите прогреса си, просто влезте в профила си в Бонус програмата.
Ами, това е! 0.3% под формата на бонус точки за всяка поръчка. Няма забележки, няма ограничения, няма условия. Каните приятели, печелите! Правите поръчка, печелите!
А накрая всички точки може да изхарчите за още крипто, джаджи, хардуерни портфейли и т.н.
 
УАУ! Реферална програма, каква иновация, какво чудо... :D
Здравейте,борсата го е обяснила това с рефералната програма.В днешно време при тая конкуренция не е лесно да се привлекат нови потребители.рефералната програма е бонус.не виждам нищо лошо!Вие също не губите от това дори също получавате бонус за верификация на акаунта + 0.3% кешбек за всяка поръчка+най-добрата цена в БЪЛГАРИЯ за покупка на криптовалута!Така е в днешно време всеки се бори за клиенти и предлага каквото може за да ги спечели!Никой не ви кара насила да се регистрирате още по-малко да купувате:)
 

Горе