Най-накрая... Сайтът ви на първа страница в Google! Вижте как!

От: Най-накрая... Сайтът ви на първа страница в Google! Вижте как!

Да изкажа и аз впечатление. Не останах доволен също от репорта. Ползвах наскоро подобна платена услуга и там принципа пак беше да следя класирането чрез заглавието на статията в кавички.

Факт е, обаче покачване в серпа. Не мога да кажа дали причината е само тази услуга. Ползвах и събмит в артикъл директории . Скоро ще го тествам на 2 различни сайта поотделно и ще видя, кое ще окаже по-голям ефект върху класирането в търсачките. Прилагам и снимка на сайта, за които ползвах услугите и на двамата. :)

rankings.png


п.п. Бих те посъветвал да кажеш как точно да следим и оценяваме получените репорти. Добави това обяснение към услугата и няма да има други неразбрали или недоволни за тази част от услугата. И само "Левски", оле! :)
 
Последно редактирано:
От: Най-накрая... Сайтът ви на първа страница в Google! Вижте как!

Човече, желанието ти за изява е похвална, но мен лично не можа да ме впечатлиш и да ме грабнеш като бъдещ клиент, от 300-700 събмитнати, резултата е 10 удобрени. Ама то аз и за 10 $ какво да очаквам, все пак успех с новата услуга.
Съжалявам да го прочета. Ако мога да направя нещо с което да подобря услугата, бих го направил. Мерси, сигурен съм, че резултатите съвсем скоро ще са налице.

Чудно ми е само, след като съм написал точно какво ще представлява репорта и това представлява такъв голям проблем за вас, защо изобщо поръчвате? Все пак приемам критиките, но за жалост няма какво да направя по въпроса.
 
Последно редактирано:

Горе