Най-полезните Telegram канали и групи в България за 2026, които дават пари?

От какъв тип Telegram канали сте изкарвали или спестявали най-много пари?

• 🎁 Бонуси и промо кодове

Votes: 2 28.6%
  • 📈 Crypto / Trading

Votes: 1 14.3%
  • ⚽ Спортни прогнози

• 🛒 Оферти и намаления

Votes: 0 0.0%
  • 💻 AI / Online income

• 💼 Бизнес и предприемачество

• 🎮 Gaming / Skin trade

Votes: 0 0.0%
  • 📰 Новини и early info

• 🤷 Не следя такива канали

Votes: 2 28.6%

• Общо гласове
    7

Rinna Namirea

New Member
Здравейте,

Напоследък Telegram доста се разви в България и вече има канали не само за чат, а и такива, от които човек реално може:
  • да спести пари,
  • да намери промоции,
  • да следи бонуси,
  • да хване добри оферти,
  • или дори да изкара някой лев онлайн.

Реших да пусна тема, в която да съберем най-полезните български Telegram канали и групи за 2026.

Аз лично напоследък следя:
  • няколко crypto/community канала
  • AI и automation групи
  • спортни канали
  • Бонус-без-депозит.бг България — за бонуси, free spins и промо кодове
  • канали за оферти и flash deals

Интересно ми е вие какво следите и кое реално ви е било полезно?
Може да споделите конкретни канали или категории

Най-полезни са crypto общностите, там има полезни идеи и know-how. Има и скам, но някои хора наистина споделят опита си.

+1 за крипто общностите, кофтито е, че цената на криптовалутите е силно волатилна и понякога е необходимо да чакаш доста, за да си на печалба

Rinna Namirea, може ли повече информация за тези български бонус кодове и free spins - къде ги следите конкретно?

хахахахахаха ей измамници всички профили писали в темата са регистрирани от един и същи измамник на 12.05.2026 г. ....нас за шарани ли ни имате?

хахахахахаха ей измамници всички профили писали в темата са регистрирани от един и същи измамник на 12.05.2026 г. ....нас за шарани ли ни имате?
Всеки сам си преценява на какво да вярва. Аз просто споделих откъде съм видяла информацията.

Всеки сам си преценява на какво да вярва. Аз просто споделих откъде съм видяла информацията.
е ти намери баш у този форум дето има хора които са минали по този път ли да си рекламирате баш крипто групите? На краставичар краставици да продавате е меко казано смешно :-)

Няма драма, който иска да гледа, който не да подминава 🙂 Е, краставиците поне ще си останат само за мен! Хубав ден

хубаво е когато се твърди нещо да има доказателства, за да не се пораждат грешни впечатления, но както и да е... нека не спамим излишно иначе полезната тема

хубаво е когато се твърди нещо да има доказателства, за да не се пораждат грешни впечатления, но както и да е... нека не спамим излишно иначе полезната тема
доказателства? на 12.05.2026 са регистрирани всичките акаунти, , не ми е проблем да видя от кои едни и същи ИП адреси сте писали всички в темата...

Горе