Най-тъпия спам който съм получавал

Dido

New Member
Цитат:
"От д-р Майкъл Уилямс
Harlesden, North West
Лондон

Уважаеми приятели.

Аз съм д-р Майкъл Уилямс от Harlesden, Северозападен Лондон, тук в Англия. Аз работя за NatWest банка Corporation Лондон. Пиша Ви от офиса ми, че ще бъде от огромна полза и за двама ни. В моя отдел, която е помощник мениджър (Велика Лондон Регионална служба), аз открих една изоставена сумата от £ 15,4 млн. Големите британски лири (петнадесет милиона четиристотин хиляди Големите британски лири) в сметката, която принадлежи към един от нашите чуждестранни клиенти Късна Mr.Terry Райън, който за съжаление загубили живота си в самолетна катастрофа на Аляска Airlines полет 261, който разбил на 31 януари 2000 г., включително жена си и само дъщеря.

Изборът на контакт с вас е предизвиква от географски характер на мястото, където живеете, особено поради чувствителността на сделката. Банката служители са чакали някой от роднините да дойдат-нагоре за вземането, но никой не е направил това. Аз лично не са приети в намирането на роднините за 3 години, аз искам вашето съгласие да ви представя като най-близките роднини / Уил бенефициент на починалия, така че приходите от тази сметка на стойност £ 15.4 милиона лири ще бъдат прехвърлени във вашия банкова сметка, като най-близките роднини на Mr.Terry Райън късно.

Това ще бъдат изразходвани или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам осигурени всички необходими правни документи, които ще бъдат използвани за подкрепа на твърдението му, които правим. Всичко, което трябва да направите, е да се попълнят имената ви до документите и да го узакони в съда тук, за да се докаже като законния наследник на фонда.

Всичко, което изисква сега е вашият честен сътрудничество, поверителност и доверие да ни даде възможност вижда тази сделка чрез. Гарантирам ви, че това ще бъде екзекутиран в рамките на правен режим, който ще ви предпази от всяко нарушение на закона. Искам да разберете, че съм работил в тази банка в продължение на 17 години и съм бил в състояние да осигури всички правни документи, за да ви наследи този фонд

Моля да ми предостави следната: Тъй като ние имаме седем дни да го изпълним чрез това е много СПЕШНО моля.

1. Име
2. Вашият Директно на мобилните номера
3. Ти си адрес за контакт
4. Дата на раждане

След приключване на едно методическо търсене, реших да се свържем с вас с надеждата, че ще намерите тази сделка интересно. Моля за Вашето потвърждение на това съобщение и се посочва интереса ви ще ви предоставим повече информация. Се стремим да ми кажете Вашето решение възможно най-скоро.

Най-добри пожелания,
Д-р Майкъл Уилямс
Мобилен: +447011147967
"

Явно и фишърите ги е ударила кризата щом немогат и преводач да си позволят... ужас :) Но, поне е забавно!
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

нигериска врътка, те са си неграмотни по рождение
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

Аз го получих същото :)
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

Много ми е любопитно хваща ли се някой на тия глупости...
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

Е добре, какво печелят като някой им даде данните си?
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

Е добре, какво печелят като някой им даде данните си?

Доколкото знам им даваш данните си, след което те под някакъв предлог те карат да им преведеш някаква сума пари и след това иди ги гони :)
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

Един приятел на времето се беше хванал на въдицата (това преди около 12-13 години). Тогава си мислеше, че знае страшна тайна, правеше планове с много милиони. Идеята беше, че му бяха поискали около 8000$ за да се осъществи превода. Имаше истински телефони за контакт в Амстердам, на които отговаряха хора и бяха в час за схемата. Изобщо, ако си малко по-балама и олекваш моментално с кинтите, ако ги имаш...
 
От: Най-тъпия спам който съм получавал

Всяка сутрин се събужда по един балък, номера е да го намериш пръв.
То си е като онлайн магазин - Например Пускаш реклама (спам писма) 1 000 000 импресии - ЦТР 0.1% значи 1000 заинтересовани са ти върнали отговор - Конверсията 0.1% заначи един балама ти е дал например 10к.
След това си правиш равносметка на приходите и разходите и преценяваш дали си на далавера и ако си продъжаваш в ЕС има сигурно поне 100 милиона интернет потребители от тях поне 100 са твойте хора които сутринта са се събудили с едни излишни 10к.
Ето такава им е горе долу идеята на нигерийците и да ви кажа въобще не ми е жал за лакомиите за лесни пари
 

Горе