Направих едно проучване на киурди и тяхната реклама в Гугъл.

sm666

New Member
Здрасти на всички.
Реших да си направя едно малко проучване на киурди и тяхната реклама в гугъл.
На едно място във форума прочетох, че на google.us се вижда това което се вижда в САЩ (ако е вярно значи има смисъл да се чете на доло, ако не трийте темата). Ако е така значи би трябвало да видя и всички които рекламират с AdWords.
Влязох в tools(.)seobook(.)com/keyword-tools/seobook/index(.)php и направих проучване на думичката "Tooth/Teeth Whitening" и техни подобни. Не излязоха някакви супер резултати, но като се съберат стават що годе свесни (поне според мен)и то на ден..
После влязох в Google.us и започнах да пиша същите думички. И от страни дадох More Sponsored Links. За по сигурно започнах отново да търся тези думички.
Тук вече ми стана странно защото към тези думички имаше около 10 спонсорирани от които едната беше БГ. Ако ми показва всички рекламиращи в тази ниша то значи в нея има много хляб и евтина реклама.
В GB (генбъкс) има такъв продукт " Maxodent" и минималната комисиона от него е $30. Ако рекламиращите са наистина толкова малко, значи CPC може да е нищожна с добре направена кампания в гугъл и да има доста добри печалби.
Моля експертите да кажат нещо по темата. Аз нямам пари да инвестирам но ако съм прав, да се захване някои да направи малко пара и ще черпи по бира. А ако не съм прав трийте темата и извинете за загубеното време.
 
coolice каза:
рекламата се показва на ип. трабва ти американско прокси слагаш го в настроиките на браузъра и влизаш в гугъл и тогава гледаш рекламата ...
и те така... бате айс добре го обясни :wink:
 
между другото, за да постваш линк се искат 5 поста, а ти имаш двойно повече... защо ги пишеш тия точки не мога да разбера...
 
Иска 10 поста за да мога да слагам линкове. Това по горе е 10. А този е 11. От сега на татък вече ще мога да слагам линкове. :p Са ше видите какво е SPAM :p шегувам се :D А относно темата значи сигурно бъка от рекламиращи. Жалко тъкмо си помислих, че може да се направят малко пари от там (въпреки че шанса беше нищожен да съм прав.).
 
Tihomir каза:
За да видиш рекламите, които се показват в САЩ.....

Отиваш на www.google.com/adpreview

избираш регион и ключова дума и си готов 8)
Страхотен туул :) ! Като проверяваш с него отчита ли импресия в adwords статистиката или не?
 

Горе