Направих си Блог, но имам няколко въпроса...

incessantforce

New Member
Вдъхновен от идеята на Талов и чудейки се какво да направя реших да направя Блог подобен на неговия.Имам предвид тематиката.Ето го:

http://bgvicove.wordpress.com/

Надявам се Талов да не се сърди.Не съм го направил с лоши чувства.Обаче гледам в wordpress.org разни плъгини и такива историйки, но незнам как да ги инстална.Ще ми помогнете ли? :) Благодаря предварително! :)

ЕДИТ: Някой има ли идея що неиска да ми изкарва в Блога кода на бутона от свежо?Аз дори Тиксото като му вкарах кода и го визуализирах излезна някакъв текст и го махнах.БГ Каунтера неможах да го подкарам- излизаше ми текст, но на Свежото като вкарам кода и визуализирам ми излиза едно голямо и кръгло нищо! :)
 
Последно редактирано:
От: Направих си Блог, но имам няколко въпроса...

Махай го това .wordpress.com, няма да може да си сложиш адсенс, за да го монетизираш, за това най-добре отиди на www.blogger.com :) А пък ако толкова искаш блог на wordpress отиди при мамитата :)
 
От: Направих си Блог, но имам няколко въпроса...

Хах, мерси за препоръките, които давате, но при мен също няма AdSense!
 
От: Направих си Блог, но имам няколко въпроса...

Окей за Блогър ами дали там ще мога да си вкарам съдържанието, което съм натрупал досега?Питам, защото гледах в менюто едни опцийки за импорт/експорт? :) То верно там ще да е по-хубаво.Аз се чудя що повечето блогове от тук са на Блогър. ;)
 

Горе